My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 11 Disember 2010

MusiC iz my life


Hurm..music?..seringkali kita dengar alunan muziQ yang mendaya-dayu..yang sedap didengar..like me..suka dengar lagu Everything you're not !!.. lagu tu membawa banyak maksud..aQu terfikir juga,..lagu tu macam seolah-olah aQu yang berkata-kata mengikut lirik lagu tersebut..ada jugak lagu Qwang yang sering aUu mainQan melalui earphone aQu tu..supaya jelas didengar..kadang-kadang aQu menangis mendengar lagu itu..maknanya ,kalau sudah mengalirkan air mata tu..aQu memang kecewa sangatlah dengan sikap dan perilaQu seseorang itu kepadaQu.. lebih-lebih lagi orang yang aQu sayang sangat-sangat.. (Opss, sorry..terbawa perasaan..bab tu telepas kat cnie..kepada sudi yang membaca note ni..sila komen ye kat SHOUTBOX tu..Aqu ingin nasihal korang tentang.."kalau seseorang yang kita sayang buat endah tak endah ngan kita..apa perlu kita buat"?..).. Juz want to know !!..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 11 Disember 2010

MusiC iz my life

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:27 PTG
Reaksi: 
Hurm..music?..seringkali kita dengar alunan muziQ yang mendaya-dayu..yang sedap didengar..like me..suka dengar lagu Everything you're not !!.. lagu tu membawa banyak maksud..aQu terfikir juga,..lagu tu macam seolah-olah aQu yang berkata-kata mengikut lirik lagu tersebut..ada jugak lagu Qwang yang sering aUu mainQan melalui earphone aQu tu..supaya jelas didengar..kadang-kadang aQu menangis mendengar lagu itu..maknanya ,kalau sudah mengalirkan air mata tu..aQu memang kecewa sangatlah dengan sikap dan perilaQu seseorang itu kepadaQu.. lebih-lebih lagi orang yang aQu sayang sangat-sangat.. (Opss, sorry..terbawa perasaan..bab tu telepas kat cnie..kepada sudi yang membaca note ni..sila komen ye kat SHOUTBOX tu..Aqu ingin nasihal korang tentang.."kalau seseorang yang kita sayang buat endah tak endah ngan kita..apa perlu kita buat"?..).. Juz want to know !!..

0 ulasan on "MusiC iz my life"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List