My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 16 Disember 2010

Keabadian cinta .. =)


Hurm..cinta tak perlukan mata, tak perlukan telinga..cinta cuma perlukan hati.. dialog ni aQu ambil dari cerita yang aQu tengok malam tadi.. cerita tu membawa mesej yang boleh kita ambil untuk dijadikan ikhtibar..Dalam cite itu sal 3 orang pasangan yang sedang mengenal erti cinta..mereka cuba sedaya upaya untuk memiliki antara satu sama lain..pelbagai cara mereka gunakan.. macam pasangan orang buta dan orang tuli..tidak mustahil mereka boleh hidup bersama..seperti mana juga orang bukan islam dan orang yang beragama islam..hinggalah satu hari,..perempuan itu bertemu dengan si tua..dia terdengar akan kata2 beliau kalau kita mencintai seseorang, semua masalah akan dapat kita atasi'..lalu perempuan tersebut menyatakan terima kasih.. akhirnya 3 pasangan tersebut dapat mengenali..memahami..memiliki..cinta..antara lainnya.. =)

p/s : cinta?.. (ehek, tak sangka aQu yang cipta word2 di atas tu..) lawak2..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 16 Disember 2010

Keabadian cinta .. =)

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:05 PTG
Reaksi: 
Hurm..cinta tak perlukan mata, tak perlukan telinga..cinta cuma perlukan hati.. dialog ni aQu ambil dari cerita yang aQu tengok malam tadi.. cerita tu membawa mesej yang boleh kita ambil untuk dijadikan ikhtibar..Dalam cite itu sal 3 orang pasangan yang sedang mengenal erti cinta..mereka cuba sedaya upaya untuk memiliki antara satu sama lain..pelbagai cara mereka gunakan.. macam pasangan orang buta dan orang tuli..tidak mustahil mereka boleh hidup bersama..seperti mana juga orang bukan islam dan orang yang beragama islam..hinggalah satu hari,..perempuan itu bertemu dengan si tua..dia terdengar akan kata2 beliau kalau kita mencintai seseorang, semua masalah akan dapat kita atasi'..lalu perempuan tersebut menyatakan terima kasih.. akhirnya 3 pasangan tersebut dapat mengenali..memahami..memiliki..cinta..antara lainnya.. =)

p/s : cinta?.. (ehek, tak sangka aQu yang cipta word2 di atas tu..) lawak2..

0 ulasan on "Keabadian cinta .. =)"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List