My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 12 Disember 2010

Cinta yang mungkin jadi Cinta jarak jauh..


bwat story2 kit..Hurm...Tidak  mustahil awak akan sambung study nun di sana..habis,..awak kan dh biz skull..kejut2, awak masuk universiti..Hurm,..sedihnye..camne la klu benda tu terjadi..klu awak study jauh.. saya mesti tercari-cari bayangan awak.. ntah2 awak kat sane,..ada perempuan lain ..dan lupakan saya kat cnie..Hish,..tak dapat saya bayangkan,, betapa kecewanya saya klu awak bwat macam tu..rasa cam pecam berkeping-kepingan..berderai..dah tak dapat cantum semula dah.. sedihnya...rasa hendak meraung..mybe,..tiada siapa yang akan mendengar rintihan saya.....


   Sayup..................sayup...sayup...kedengar......... ='(

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 12 Disember 2010

Cinta yang mungkin jadi Cinta jarak jauh..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:06 PG
Reaksi: 
bwat story2 kit..Hurm...Tidak  mustahil awak akan sambung study nun di sana..habis,..awak kan dh biz skull..kejut2, awak masuk universiti..Hurm,..sedihnye..camne la klu benda tu terjadi..klu awak study jauh.. saya mesti tercari-cari bayangan awak.. ntah2 awak kat sane,..ada perempuan lain ..dan lupakan saya kat cnie..Hish,..tak dapat saya bayangkan,, betapa kecewanya saya klu awak bwat macam tu..rasa cam pecam berkeping-kepingan..berderai..dah tak dapat cantum semula dah.. sedihnya...rasa hendak meraung..mybe,..tiada siapa yang akan mendengar rintihan saya.....


   Sayup..................sayup...sayup...kedengar......... ='(

0 ulasan on "Cinta yang mungkin jadi Cinta jarak jauh.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List