My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 5 Februari 2013

Do knw ??


Assalamualaikum .. jumpa sekali lagi semuanya, Malam ni Alin muncul balik dengan entry yg baru .. Tapi, malam ni Alin tak tahu la tajuk entry Alin malam ni.. Alin tulis ni pun mood pun tang blur2 je.. Nak share korang gak ape yg bermain dalam minta Alin ni.. Alot of question around me.. Actually, Alin pk kan 'dear' Alin ni.. Lepas subuh tadi , dia terus tak de bunyi.. tiga kali Alin text dia, tapi, takde respon langsung.. Alin nak kol dyee tp, tak berani.. Oh myyy, macam mana ni, Alin pk2 gak, yg Alin ni ada buat salah ke, ape ke.. tak perasan pulak ada salah.. hmm, Alin buntu ni kawan2.. nak buat ape yee, .. kalau marah pun Alin cuba dah minta maaf, tapi no respon gak.. Ya Allah, ape ni.. susahnyeerr, korang pun tahu kan, bab pujuk memujuk ni Alin slooowww ckit nak gerakk.. Alahaii.. Takkan nak biar je, 'dear' aLIN TUUU..HUHU  .. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

✿A I N A A✿

sama lah dengan ena.... enan bab memujuk ni pling menyampah ooo.. kalau tak pujuk tak boleh ke???.. huhuhu

Miss Duranni Alin

tak bole la Ena.. kalau orng dh merajuk tu tandanya nak minta perhatian la tu..hehe

Catat Ulasan

Selasa, 5 Februari 2013

Do knw ??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:23 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum .. jumpa sekali lagi semuanya, Malam ni Alin muncul balik dengan entry yg baru .. Tapi, malam ni Alin tak tahu la tajuk entry Alin malam ni.. Alin tulis ni pun mood pun tang blur2 je.. Nak share korang gak ape yg bermain dalam minta Alin ni.. Alot of question around me.. Actually, Alin pk kan 'dear' Alin ni.. Lepas subuh tadi , dia terus tak de bunyi.. tiga kali Alin text dia, tapi, takde respon langsung.. Alin nak kol dyee tp, tak berani.. Oh myyy, macam mana ni, Alin pk2 gak, yg Alin ni ada buat salah ke, ape ke.. tak perasan pulak ada salah.. hmm, Alin buntu ni kawan2.. nak buat ape yee, .. kalau marah pun Alin cuba dah minta maaf, tapi no respon gak.. Ya Allah, ape ni.. susahnyeerr, korang pun tahu kan, bab pujuk memujuk ni Alin slooowww ckit nak gerakk.. Alahaii.. Takkan nak biar je, 'dear' aLIN TUUU..HUHU  .. 

2 ulasan on "Do knw ??"

✿A I N A A✿ on 22 Februari 2013 6:27 PG berkata...

sama lah dengan ena.... enan bab memujuk ni pling menyampah ooo.. kalau tak pujuk tak boleh ke???.. huhuhu

Miss Duranni Alin on 22 Februari 2013 7:31 PG berkata...

tak bole la Ena.. kalau orng dh merajuk tu tandanya nak minta perhatian la tu..hehe

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List