My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 23 Februari 2013

10.44pm [ 23/2/13 ]


Assalamualaikum to all of you,readersss.. yahhh. byk reader tuu,.. [mood tak blur2 malam ni ] eeweee.. Actually, Alin malam ni mood tak berapa sangat, kepala ni still pening.. ntah ape la ntah.. ubat dh berapa biji telan dh malam ni.. Tak kesahla, orang pun mana ada kesah..hURM,.. dahla boring tau tak.. Mybe dgn update blog ni terubat sikit hati yang nak tertawar ni.. adess.. nasibla, memang dah nasib Alin kot hidup macam ni.. Penuh dgn kesunyian.. Alahai, Bunyi sedih bebenar ni.. 

Dahla aktiviti hari ni tak seberapa, Hari ni just dduk dekat rum, mcm biasa la kerja perempuan, routine yg sama senantiasa, takkan bole mengubahnya.. Cewahh.. Lepas tu, ni memang kerja yg bole kata tiap2 hari buat, terperuk dalam bilik ditemani dgn origami kadang2nya, ditemani lagu, on9 fb guna phone kalau tak pun baca novel.. Dan lagi satu.. layan je sume benda tuuu, tertido smpai tak sedar jam dh.. Psikologi ada mengatakan orang yang selalu tidur ni orangnya yg selalu sedih .. Iye ke ? mybe.. Mybe Alin tido nak rest kan minda ni dari berfikir banyakk.. Arghhhh.. And then, petang tu, Alin join famili hang out kat luar.. Pergi Taman Tasek.. Alin tak joging.. just jalan2 tenangkan pikiran.. Hurmm.. Ntahla, otak melayang ke mana dh masa tu... hhmm.. ok la, Alin stop sampai sini, jumpa korang di lain entry ..

:: Macam biasa, ada salah ke taip ke, paham2 je la.. Assalamualaikum ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 23 Februari 2013

10.44pm [ 23/2/13 ]

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:46 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum to all of you,readersss.. yahhh. byk reader tuu,.. [mood tak blur2 malam ni ] eeweee.. Actually, Alin malam ni mood tak berapa sangat, kepala ni still pening.. ntah ape la ntah.. ubat dh berapa biji telan dh malam ni.. Tak kesahla, orang pun mana ada kesah..hURM,.. dahla boring tau tak.. Mybe dgn update blog ni terubat sikit hati yang nak tertawar ni.. adess.. nasibla, memang dah nasib Alin kot hidup macam ni.. Penuh dgn kesunyian.. Alahai, Bunyi sedih bebenar ni.. 

Dahla aktiviti hari ni tak seberapa, Hari ni just dduk dekat rum, mcm biasa la kerja perempuan, routine yg sama senantiasa, takkan bole mengubahnya.. Cewahh.. Lepas tu, ni memang kerja yg bole kata tiap2 hari buat, terperuk dalam bilik ditemani dgn origami kadang2nya, ditemani lagu, on9 fb guna phone kalau tak pun baca novel.. Dan lagi satu.. layan je sume benda tuuu, tertido smpai tak sedar jam dh.. Psikologi ada mengatakan orang yang selalu tidur ni orangnya yg selalu sedih .. Iye ke ? mybe.. Mybe Alin tido nak rest kan minda ni dari berfikir banyakk.. Arghhhh.. And then, petang tu, Alin join famili hang out kat luar.. Pergi Taman Tasek.. Alin tak joging.. just jalan2 tenangkan pikiran.. Hurmm.. Ntahla, otak melayang ke mana dh masa tu... hhmm.. ok la, Alin stop sampai sini, jumpa korang di lain entry ..

:: Macam biasa, ada salah ke taip ke, paham2 je la.. Assalamualaikum ::

0 ulasan on "10.44pm [ 23/2/13 ]"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List