My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 20 Januari 2013

Entry 11.25 mlm


Assalamualaikum,.. salam sejahtera, salam perpaduan dan salam satu Malaysia.. wahh, xpe kan.. apa kabar suma para readerssss? mesti baik2 kan3 ?..hehe .. jap, hmm, skrng menandakan jam 11.09. haih, lama gak dah Alin tak update blog ni. Ntahla, malam ni tgn gataii nak mengupdate nye.. sbb Alin tahu korang mesti tertunggu-tunggu entry Alin.. ecewah, perasan.. mana korang la.. Tak kisah .. So, back to our topik, malam ni nak story pasal.. pasall.. mcm, mcm la.. nak dgr ? eh, macam la korang dgr, bukan baca ke.. haha ..ok !

First Alin nak story pasal Alin dah kerja !!
- kira2, dua ari yg lepas la keja.. hmm, nak kata keja nya ok, memang ok pun, nang kata keja tu susah, tak adela susah mana, nak kata keja tu membosankan, takde gak.. blh kata keja tu ok ok la.. gaji pun ok.. Cuma satu je kaki sakit..hehe.. tp, takpe arhh.. lama2 biasa gak.. Tu bagus ayh tlng cari kerja, klu tak sampai sekarang ler Alin 'tanam anggur kat rumah' hahaha.. ataupun jd babysitter.. huh, klu jd babysitter pun gaji nyee tak de la besar gaji keja sekarang ..haha.. erm, blh kata keja tu bez la, ada gak kawan.. tauke tu pun ok.. tak de la garang..hehe.. tp, eh.. byk btul tp nyee.. tu arhh.. ada penah ckit2.. mana tak nye kena bangun awak kol 7 tu Alin dh bngun, nak siap lagi, sarapan lagi.. nasib baik la tmpat keje Alin tu tak jauh..hehe.. 

Second story ..
- Alin sejak keja ni mcm dh xpandai nak bagi masa dh .. balik rumah terus rasa nak landing.. buat kerja ckit.. alahai, merungut ya amat.. ntahla, mybe sebab first time rasa susah kerja.. tu sebabnyeerr.. hoho .. 

Third story 
- Hari ni sedih gak kawan ajak makan kat umah dia.. Tp, kita tak g la.. nak cycling kat sana blum pasti sampai.. Alin pun ari ni tdo.. dan tido.. sleeping beauty katakan.. Euuu,ahahhaa .. Petang tadi pun hujan.. memang mustahilla nak g sana.. transport pun tak adaaa .. btw, I really miss my friend right now.. sejak dh keje ni susah betul nak jumpa.. dah la dlm sbulan 2ari je cuti.. Takpe2, kita simpan cuti tu..hehe .. 

And de last one storyy....
- ini bukan story ler, nak tanya gak.. Alin ni pelik ek,.. dah memang macam tu perangai Alin.. kadang2 Alin sndri tak perasan perubahan perangai Alin.. Betul ke orng cakap manusia ni berubah mengubah perkitaran ? .. hurmmm.. tak kott.. mybe kott.. eh mana la.. Tak kesahh arh, Yang penting lepas ni tak nak buat benda yg orng tak suka.. Terutamanya buat my mum risau, my dear rasa kita dh berubah ke.. Tak mau2... So, Alin jgn buat lagi.. No..no..noo.. ok la, Alin stop dulu ye story nyerr.. Rasanyee dh pnjng sgt Alin type ni..hehe.. ok..daaa..

:: Macam biasa, typing error buat do knw je,k .. hehe .. im sorry.. Tc ! ::



Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 20 Januari 2013

Entry 11.25 mlm

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:26 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum,.. salam sejahtera, salam perpaduan dan salam satu Malaysia.. wahh, xpe kan.. apa kabar suma para readerssss? mesti baik2 kan3 ?..hehe .. jap, hmm, skrng menandakan jam 11.09. haih, lama gak dah Alin tak update blog ni. Ntahla, malam ni tgn gataii nak mengupdate nye.. sbb Alin tahu korang mesti tertunggu-tunggu entry Alin.. ecewah, perasan.. mana korang la.. Tak kisah .. So, back to our topik, malam ni nak story pasal.. pasall.. mcm, mcm la.. nak dgr ? eh, macam la korang dgr, bukan baca ke.. haha ..ok !

First Alin nak story pasal Alin dah kerja !!
- kira2, dua ari yg lepas la keja.. hmm, nak kata keja nya ok, memang ok pun, nang kata keja tu susah, tak adela susah mana, nak kata keja tu membosankan, takde gak.. blh kata keja tu ok ok la.. gaji pun ok.. Cuma satu je kaki sakit..hehe.. tp, takpe arhh.. lama2 biasa gak.. Tu bagus ayh tlng cari kerja, klu tak sampai sekarang ler Alin 'tanam anggur kat rumah' hahaha.. ataupun jd babysitter.. huh, klu jd babysitter pun gaji nyee tak de la besar gaji keja sekarang ..haha.. erm, blh kata keja tu bez la, ada gak kawan.. tauke tu pun ok.. tak de la garang..hehe.. tp, eh.. byk btul tp nyee.. tu arhh.. ada penah ckit2.. mana tak nye kena bangun awak kol 7 tu Alin dh bngun, nak siap lagi, sarapan lagi.. nasib baik la tmpat keje Alin tu tak jauh..hehe.. 

Second story ..
- Alin sejak keja ni mcm dh xpandai nak bagi masa dh .. balik rumah terus rasa nak landing.. buat kerja ckit.. alahai, merungut ya amat.. ntahla, mybe sebab first time rasa susah kerja.. tu sebabnyeerr.. hoho .. 

Third story 
- Hari ni sedih gak kawan ajak makan kat umah dia.. Tp, kita tak g la.. nak cycling kat sana blum pasti sampai.. Alin pun ari ni tdo.. dan tido.. sleeping beauty katakan.. Euuu,ahahhaa .. Petang tadi pun hujan.. memang mustahilla nak g sana.. transport pun tak adaaa .. btw, I really miss my friend right now.. sejak dh keje ni susah betul nak jumpa.. dah la dlm sbulan 2ari je cuti.. Takpe2, kita simpan cuti tu..hehe .. 

And de last one storyy....
- ini bukan story ler, nak tanya gak.. Alin ni pelik ek,.. dah memang macam tu perangai Alin.. kadang2 Alin sndri tak perasan perubahan perangai Alin.. Betul ke orng cakap manusia ni berubah mengubah perkitaran ? .. hurmmm.. tak kott.. mybe kott.. eh mana la.. Tak kesahh arh, Yang penting lepas ni tak nak buat benda yg orng tak suka.. Terutamanya buat my mum risau, my dear rasa kita dh berubah ke.. Tak mau2... So, Alin jgn buat lagi.. No..no..noo.. ok la, Alin stop dulu ye story nyerr.. Rasanyee dh pnjng sgt Alin type ni..hehe.. ok..daaa..

:: Macam biasa, typing error buat do knw je,k .. hehe .. im sorry.. Tc ! ::


0 ulasan on "Entry 11.25 mlm"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List