My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 22 Februari 2013

entry tanpa tajuk


Assalamualaikum, semua para pembaca yg setia. Apa kabar ? Iye, Alin akui sejak 2 menjak, 3 menjak, bermenjak-menjak ni Alin malas nak update blog. Ntahla, nak kata Alin ni tak ada idea nak update entry, tak jugak.. Tapi, mood Alin masa ni tak berapa nak baek.. Mungkin sebab banyak fikir kot.. Hmm, Kadang2 Alin pun tak tahu ape yg Alin pk, kadang2 sampai pening kepala ni dahh.. hmm..

Hmm, dahla malas Alin nak pikir ape2.. So, nak cita gak hari ni Alin buat ape??
Hari ni Alin tak adalah buat ape2, juz duduk rumah, jaga Ayyan yg demam.. Masa sedang jaga tunggu mcz My dear tak da gak, busy kot.. Takpe, faham.. Lepas tu,.. tiba2 dpt mcz dari Hawa munta kita agak dia kat Iglool.. Mulanya Alin kata taknak, tak dpt sebab jaga Ayyan.. Parents pun bukannya ada kat rumah.. Tapi, last2 g juak, sebab BOSAN DUK UMAH.. Kebetulan time tu , mak pun dah balik rumah.. So, dapat la Alin keluar agak Hawa.. Erm, Alin g sana dalam kol 2 mcm tuu smpai kol 5 lebih lepak kat sana.. Terfikir gak nak balik awal,.. Tapi, balik awal pun tak ada guna gak.. boring, hp pun xda orng mcz.. hurmm, duduk kat Iglool epy gak, ada hawa ngn ika hiburkan hati.. hehe.. dgn perangai mereka yg gila2 tuu.. 

Yelah, tak guna dlm sehari tak ada gelak ketawa.. Bak kata Erika dalam novel Bait-Bait Kasih 'Hidup tanpa Jenaka, adalah seperti lukisan tanpa warna.' 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 22 Februari 2013

entry tanpa tajuk

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:26 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, semua para pembaca yg setia. Apa kabar ? Iye, Alin akui sejak 2 menjak, 3 menjak, bermenjak-menjak ni Alin malas nak update blog. Ntahla, nak kata Alin ni tak ada idea nak update entry, tak jugak.. Tapi, mood Alin masa ni tak berapa nak baek.. Mungkin sebab banyak fikir kot.. Hmm, Kadang2 Alin pun tak tahu ape yg Alin pk, kadang2 sampai pening kepala ni dahh.. hmm..

Hmm, dahla malas Alin nak pikir ape2.. So, nak cita gak hari ni Alin buat ape??
Hari ni Alin tak adalah buat ape2, juz duduk rumah, jaga Ayyan yg demam.. Masa sedang jaga tunggu mcz My dear tak da gak, busy kot.. Takpe, faham.. Lepas tu,.. tiba2 dpt mcz dari Hawa munta kita agak dia kat Iglool.. Mulanya Alin kata taknak, tak dpt sebab jaga Ayyan.. Parents pun bukannya ada kat rumah.. Tapi, last2 g juak, sebab BOSAN DUK UMAH.. Kebetulan time tu , mak pun dah balik rumah.. So, dapat la Alin keluar agak Hawa.. Erm, Alin g sana dalam kol 2 mcm tuu smpai kol 5 lebih lepak kat sana.. Terfikir gak nak balik awal,.. Tapi, balik awal pun tak ada guna gak.. boring, hp pun xda orng mcz.. hurmm, duduk kat Iglool epy gak, ada hawa ngn ika hiburkan hati.. hehe.. dgn perangai mereka yg gila2 tuu.. 

Yelah, tak guna dlm sehari tak ada gelak ketawa.. Bak kata Erika dalam novel Bait-Bait Kasih 'Hidup tanpa Jenaka, adalah seperti lukisan tanpa warna.' 

0 ulasan on "entry tanpa tajuk"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List