My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 3 Mac 2012

Exam


Assalamualaikum, .. Halo, long tyme no see ya. Long ke ?, bukan baru hari tu Alin update entry ke ? msti korang kata mcm tu kan .. hahaha .. mcam tahu je .. Well u knw me ,, takdelah .. Bck to our topic . 'EXAM ! '
Sperti yg sdia mklumlah, Alin mula exam start dari hari khamis tu hah .. Itupun, dgn lemah longlainya nk g skolh .. Mna tak nya, Alin mseh deman hari tu ..Klu bole memang nak duk umah je .. Tp, malas gak nak exam klu dmam dh baek .. Memang pelik .. Apa? sekarang Alin dh sehat ke tidak ? .. bole la, tp, suara ni belum balik ke natural..cheewahh.. mwahaha .. adalah dlm 50 % mcm tu sehatnyee ..Klu korang nak tahu sedang menaip ni layan2 gak  Televisyen.. tuu, wedding Yusry dgn Lisa ..Wahh, so romantikk .. siap dgn lagu Yuna, Ombak rindu pulak tu ..Dengan design cincin lagi tu..
 Actually, im feel jealouus .. hahaha .. Whateverr ..
" Ya Allah, Alin .. smpai ke situ kau fikir .. "
" Eh, why not ? .. salah ekkk .. "
" Salah tu tak .. stop thinking abt married .. Kau tu mseh study lorh .."
" Yaa, I knw .. Tp, tak slh kann .. hahaha "
" Whateverlah kauu .. "
hahaha .. looks like im crazy,right .. cakap dgn dri sndri .. Tp, tipulah klu korang tak prnah cakap dgn dri sndri .. opkosh ler ade kan .. itz okay, layann ler angan2 mat jenin korang tuu .. Hopefully, someday akan tercapai .. SEMESTINYA, ... okay .. stopp abt dat,


Pg tdi, before Alin pegi skolah .. Bukan main lagi rajin buka buku nk bc contoh karangan ler katakan .. dh bc smpai sekerat ... tuppp .. haha .. Nak tahu apa? .. Alin tutup bukulah, apa lagi .. 
Smpai kat skolah, buka buku lagi .. tp, tak bc punnn .. mwahaha .. smpai msa exam .. Bahagian A tu bole lah jwab sbb ada main point .. dATANG BHAGIAN B .. Blur nyerr mak aiii .. mcm tu gak dgn exam Bi .. habis je msa exam .. orng nak balik .. Alin cakaplah kat kawan .. 
"Apasal sume soalan exam memblurkan .. "
"hahaa .. samalah kitaa .. mybe sbb kita xpaham mksd soalan ya. "
"Mungkin .. Harap xkluar tajuk .. "
Bla... bla.. bla ...


_Okay, smpai cni je entry kali ni .. klu de mistake, tak prlu mention .. antra kita2 je tahu .. mwahahhaa .. =) _




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 3 Mac 2012

Exam

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:20 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, .. Halo, long tyme no see ya. Long ke ?, bukan baru hari tu Alin update entry ke ? msti korang kata mcm tu kan .. hahaha .. mcam tahu je .. Well u knw me ,, takdelah .. Bck to our topic . 'EXAM ! '
Sperti yg sdia mklumlah, Alin mula exam start dari hari khamis tu hah .. Itupun, dgn lemah longlainya nk g skolh .. Mna tak nya, Alin mseh deman hari tu ..Klu bole memang nak duk umah je .. Tp, malas gak nak exam klu dmam dh baek .. Memang pelik .. Apa? sekarang Alin dh sehat ke tidak ? .. bole la, tp, suara ni belum balik ke natural..cheewahh.. mwahaha .. adalah dlm 50 % mcm tu sehatnyee ..Klu korang nak tahu sedang menaip ni layan2 gak  Televisyen.. tuu, wedding Yusry dgn Lisa ..Wahh, so romantikk .. siap dgn lagu Yuna, Ombak rindu pulak tu ..Dengan design cincin lagi tu..
 Actually, im feel jealouus .. hahaha .. Whateverr ..
" Ya Allah, Alin .. smpai ke situ kau fikir .. "
" Eh, why not ? .. salah ekkk .. "
" Salah tu tak .. stop thinking abt married .. Kau tu mseh study lorh .."
" Yaa, I knw .. Tp, tak slh kann .. hahaha "
" Whateverlah kauu .. "
hahaha .. looks like im crazy,right .. cakap dgn dri sndri .. Tp, tipulah klu korang tak prnah cakap dgn dri sndri .. opkosh ler ade kan .. itz okay, layann ler angan2 mat jenin korang tuu .. Hopefully, someday akan tercapai .. SEMESTINYA, ... okay .. stopp abt dat,


Pg tdi, before Alin pegi skolah .. Bukan main lagi rajin buka buku nk bc contoh karangan ler katakan .. dh bc smpai sekerat ... tuppp .. haha .. Nak tahu apa? .. Alin tutup bukulah, apa lagi .. 
Smpai kat skolah, buka buku lagi .. tp, tak bc punnn .. mwahaha .. smpai msa exam .. Bahagian A tu bole lah jwab sbb ada main point .. dATANG BHAGIAN B .. Blur nyerr mak aiii .. mcm tu gak dgn exam Bi .. habis je msa exam .. orng nak balik .. Alin cakaplah kat kawan .. 
"Apasal sume soalan exam memblurkan .. "
"hahaa .. samalah kitaa .. mybe sbb kita xpaham mksd soalan ya. "
"Mungkin .. Harap xkluar tajuk .. "
Bla... bla.. bla ...


_Okay, smpai cni je entry kali ni .. klu de mistake, tak prlu mention .. antra kita2 je tahu .. mwahahhaa .. =) _



0 ulasan on "Exam"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List