My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 9 Mac 2012

Last exam,Start Holiday.


Halo sume, opps .. lupa, Assalamualaikum w.b.t (aik, jawabler dulu, dosa tau..tak jawab salam tuu, .. ).. Apa? mcm tu lerr,salam Alin berjawab .. I likee ,,hehe.. Ok, topik Alin hari ni pasal 'LAST EXAM, START HOLIDAY' .. what? korang cakap yg entry punya title hari ni pelik .. Mana ade, nama punye lah class .. Apelahh .. hehe .. Takdelah, saje je nak sakat korang. Ok, kmbali ke topik kita.. 


Hari ni Alin nak share2 ler ckit pasal hari nk ni .. Spt yg korang tahu, hari ni Alin last exam .. ( wahh, sounds like Alin ni dh habis paper SPM, Kan ..bukan2, ) takdelah, baru je habis exam ape tuu, hahh .. exam smester prtama gitu .. hahh, kira bunyi mcm tu lahh.. Alin pun tak ingat .. Apelah .. belum tua lagi sudah nyanyuk .. ( heyy, belum tua lagi k .. im still young.. cheewahh ..) Ok2 .. balik lagi ke kisah kita hari ni .. Alin mula dri pagilerr..


First, tyme otw ke skolah, hari hujan .. Alin punyalah merungut "Knpalah hujan prlu turun hari ni .. " (ish33, tak baik mrungut pasal cuaca, hujan rahmat tu sayang .. hehe .. Actually, Alin ni bukannye minah pyung nk bawa payung ke hulu ke hilir .. Buang msa I je .. ).. Tp, nak taknak Alin jugak .. So, Alin g lah skolh guna payung .. bru stngah jalan.. Korang nk tahu Alin buat apa?.. Alin tutuplah payung tuu .. redahh je hujan smpailah msuk skolh ke klz.. mwahaha .. mentang2 dh baik dri demam ..


Hurm, nmpak gayanya perhimpunan hari ni takda kot. Duduk je Alin, dgr suara cg buat pngumuman rah speaker. Cg tu cakap, "Memandangkn hari tidak mngizinkan, exam kita hari ni diawalkan. Skirannya cuaca baik, perhimpunanlah." Hah, kira gitu ler bunyinyee .. So, dgn epynye kitorang buat benda2 msing .. Exam sivik, takdelah orng nk kisah sgt ..


tyme exam, dlm msa 35 mnit siap .. Alin tngoklah jam .. "Hish, mseh ada 25min .. So, tunggu jelah .. dh hbis msa kitaorng bukn maen lagi epy ..lepas tu pmbersihan. Then, kitaorang rehat. Msa rehat tu pulak, mreka ada buat pngumuman rah speaker, Alin dgr bukan main lagi.. Tp, orng cina buat bising ler.. Mana tak bengangnyee .. Kawan tegurlah .
Kawan Girl : " Aish, marah li muka Wahida "
Kawan Boy  : " Pehal ? .. "
Kawan Girl : " Wahida maok dgr pngumumannya, tp dak cina ya bising .."
Me         : " Cdak ya xreti diam .. "
Kawan Boy  : " Woi, diamlah.. Padah kau ngn aku, lak abg tolong nyee"
(Alin yg dgr, .. Ya Allah, mnyampah aku .. )
Kawan Girl : " Yalah tek .. "
Me         : " Minta puji nmanyaa .. hahaha "
Lepastu, dak pngumuman ya cakap, prhimpunan akan diadakan dlm kelz .. Wahh, bagushhh ...
Msa prhimpunan dlm klz, Alin tak dgr pun .. leka cakap ngn dak mber lam klz ..Siap tngok kawan Boy Alin tu buli orang cina perempuan depan kitaorang.. Alin tahan ketawa jee ..
Kawan Boy  : "Ingat aku girl, kau salu knk benda tu .. "
Kawan Girl : " Sukalah kau tekk .. xpa2 .. "
Dipendekkan cita, kitaorng tngok kawan boy kita yg sorang ni bukalah tali beg .. Sedar tak sedar, hbihh dh msa prhimpunan .. haha.. Yelah kitaa ..Masa Balik tu, Alin memang tak tahan .. Sebaik saja perempuan cina tu angkt dia punya beg .. Bushhh, hahahahhaa .. What so funny ... hahaha.. Sume orng dlm klz dh kluar.. dia sorang je .. Jahatt betull ..


Oklah smpai cni jelah.. dh byk sgt cita asanyee ..
(klu ada slh silap, sorry.. )






Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

1 ulasan:

♥Lady Ainaa♥

hahaha kesiannyew dak cina tu.. huuuu.. sonok la dah beh exam..happy holiday

Catat Ulasan

Jumaat, 9 Mac 2012

Last exam,Start Holiday.

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:20 PG
Reaksi: 
Halo sume, opps .. lupa, Assalamualaikum w.b.t (aik, jawabler dulu, dosa tau..tak jawab salam tuu, .. ).. Apa? mcm tu lerr,salam Alin berjawab .. I likee ,,hehe.. Ok, topik Alin hari ni pasal 'LAST EXAM, START HOLIDAY' .. what? korang cakap yg entry punya title hari ni pelik .. Mana ade, nama punye lah class .. Apelahh .. hehe .. Takdelah, saje je nak sakat korang. Ok, kmbali ke topik kita.. 


Hari ni Alin nak share2 ler ckit pasal hari nk ni .. Spt yg korang tahu, hari ni Alin last exam .. ( wahh, sounds like Alin ni dh habis paper SPM, Kan ..bukan2, ) takdelah, baru je habis exam ape tuu, hahh .. exam smester prtama gitu .. hahh, kira bunyi mcm tu lahh.. Alin pun tak ingat .. Apelah .. belum tua lagi sudah nyanyuk .. ( heyy, belum tua lagi k .. im still young.. cheewahh ..) Ok2 .. balik lagi ke kisah kita hari ni .. Alin mula dri pagilerr..


First, tyme otw ke skolah, hari hujan .. Alin punyalah merungut "Knpalah hujan prlu turun hari ni .. " (ish33, tak baik mrungut pasal cuaca, hujan rahmat tu sayang .. hehe .. Actually, Alin ni bukannye minah pyung nk bawa payung ke hulu ke hilir .. Buang msa I je .. ).. Tp, nak taknak Alin jugak .. So, Alin g lah skolh guna payung .. bru stngah jalan.. Korang nk tahu Alin buat apa?.. Alin tutuplah payung tuu .. redahh je hujan smpailah msuk skolh ke klz.. mwahaha .. mentang2 dh baik dri demam ..


Hurm, nmpak gayanya perhimpunan hari ni takda kot. Duduk je Alin, dgr suara cg buat pngumuman rah speaker. Cg tu cakap, "Memandangkn hari tidak mngizinkan, exam kita hari ni diawalkan. Skirannya cuaca baik, perhimpunanlah." Hah, kira gitu ler bunyinyee .. So, dgn epynye kitorang buat benda2 msing .. Exam sivik, takdelah orng nk kisah sgt ..


tyme exam, dlm msa 35 mnit siap .. Alin tngoklah jam .. "Hish, mseh ada 25min .. So, tunggu jelah .. dh hbis msa kitaorng bukn maen lagi epy ..lepas tu pmbersihan. Then, kitaorang rehat. Msa rehat tu pulak, mreka ada buat pngumuman rah speaker, Alin dgr bukan main lagi.. Tp, orng cina buat bising ler.. Mana tak bengangnyee .. Kawan tegurlah .
Kawan Girl : " Aish, marah li muka Wahida "
Kawan Boy  : " Pehal ? .. "
Kawan Girl : " Wahida maok dgr pngumumannya, tp dak cina ya bising .."
Me         : " Cdak ya xreti diam .. "
Kawan Boy  : " Woi, diamlah.. Padah kau ngn aku, lak abg tolong nyee"
(Alin yg dgr, .. Ya Allah, mnyampah aku .. )
Kawan Girl : " Yalah tek .. "
Me         : " Minta puji nmanyaa .. hahaha "
Lepastu, dak pngumuman ya cakap, prhimpunan akan diadakan dlm kelz .. Wahh, bagushhh ...
Msa prhimpunan dlm klz, Alin tak dgr pun .. leka cakap ngn dak mber lam klz ..Siap tngok kawan Boy Alin tu buli orang cina perempuan depan kitaorang.. Alin tahan ketawa jee ..
Kawan Boy  : "Ingat aku girl, kau salu knk benda tu .. "
Kawan Girl : " Sukalah kau tekk .. xpa2 .. "
Dipendekkan cita, kitaorng tngok kawan boy kita yg sorang ni bukalah tali beg .. Sedar tak sedar, hbihh dh msa prhimpunan .. haha.. Yelah kitaa ..Masa Balik tu, Alin memang tak tahan .. Sebaik saja perempuan cina tu angkt dia punya beg .. Bushhh, hahahahhaa .. What so funny ... hahaha.. Sume orng dlm klz dh kluar.. dia sorang je .. Jahatt betull ..


Oklah smpai cni jelah.. dh byk sgt cita asanyee ..
(klu ada slh silap, sorry.. )





1 ulasan on "Last exam,Start Holiday."

♥Lady Ainaa♥ on 12 Mac 2012 4:58 PG berkata...

hahaha kesiannyew dak cina tu.. huuuu.. sonok la dah beh exam..happy holiday

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List