My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 17 Mac 2012

Entry Boring


Assalamualaikum, apa kabar ? .. Alin sbenarnya takde mood nk update entry,.. tp, disebabkan Alin mlm ni rasa ... rasa tak sedap hati, rasa pelik.. Ishh, tension betullah.. Kadang2, Alin suka pk yg bukan2.. Ntahla, klu korang nk tahu, Alin dh cuba mcm2 hal yg bole membuatkn Alin lupakan hal ni.. Alin rimaslah dengan sikap Alin sejak dari tahun lepas lagi .. hmm, klulah blog ni ada tmpat utk jerit .. Memang dh lama Alin jerit, biar rasa lega.. mybe dapt legakan hati Alin yg salu gundah gulana ni.. Alin selalu  berdoa dkat Allah, tenangkanlah hati Alin ni.. Alin bukanya apa, Alin taknak dgn pikir yg bukan2, Alin bole buat apa saja .. benda yg tak baik.. Hmmm.. 


Alin mungkin rasa semua ni sbb sunyi ek ?? .. ya. Alin rasa sunyi. .. boring .. sumelahhh ... Sebab tu Alin sanggup habiskan duit, pinjam novel kawan sana sini .. nak hilangkan sume benda tu lah .. tension2.. Argghh.. 
Mesti korang mcm tak caye je Alin mcm ni .. Yelah, dekat twitter .. update story bukan main lagi heppy,kan .. Nampak je like heppy .. Tp, sbenarnya.. NOPE .. 


:: "Oklah, Alin out dlulah, terima ksihlah kpd yg sudi membaca." ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 17 Mac 2012

Entry Boring

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:35 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, apa kabar ? .. Alin sbenarnya takde mood nk update entry,.. tp, disebabkan Alin mlm ni rasa ... rasa tak sedap hati, rasa pelik.. Ishh, tension betullah.. Kadang2, Alin suka pk yg bukan2.. Ntahla, klu korang nk tahu, Alin dh cuba mcm2 hal yg bole membuatkn Alin lupakan hal ni.. Alin rimaslah dengan sikap Alin sejak dari tahun lepas lagi .. hmm, klulah blog ni ada tmpat utk jerit .. Memang dh lama Alin jerit, biar rasa lega.. mybe dapt legakan hati Alin yg salu gundah gulana ni.. Alin selalu  berdoa dkat Allah, tenangkanlah hati Alin ni.. Alin bukanya apa, Alin taknak dgn pikir yg bukan2, Alin bole buat apa saja .. benda yg tak baik.. Hmmm.. 


Alin mungkin rasa semua ni sbb sunyi ek ?? .. ya. Alin rasa sunyi. .. boring .. sumelahhh ... Sebab tu Alin sanggup habiskan duit, pinjam novel kawan sana sini .. nak hilangkan sume benda tu lah .. tension2.. Argghh.. 
Mesti korang mcm tak caye je Alin mcm ni .. Yelah, dekat twitter .. update story bukan main lagi heppy,kan .. Nampak je like heppy .. Tp, sbenarnya.. NOPE .. 


:: "Oklah, Alin out dlulah, terima ksihlah kpd yg sudi membaca." ::

0 ulasan on "Entry Boring"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List