My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 24 Februari 2012

who knows


Assalamualaikum, actually mlm ni Alin nak express something. Ini pasal seorang kawan. Entahla, Alin pun tak tau nak mula dari mana. Nanti kang Alin story kat cnie, Alin cerita yg pelik2 kan. Ya, tahulah ni blog tmpat nak brkongsi crita dgn fllowerz,right ? .. Alin bukannya apa, Alin rasa mcm kawan Alin yg sorng ni memang jenis yg sanggup bwat kita sakit hati.. Korang pun tahulah kan, dunia kita skrng ni kan dh cnggih dgn laman2 sosial .. Memudhkan sume orng berkomunikasi .. Ya2, .. Bck to our topic ? ..
Mulanya camni, td Alin on twitter ni, Alin on, layan lah twitter ni td, accept request orng ape sume tuu .. Tiba2, hati Alin ni trgerak nak tngok twitter mber Alin yg sorng ni .. .. Sekali punya buka, .. apa yg Alin tngok ? .. Korang msti nk tahu .. Takpelah kn, biar Alin je lah yg tahu .. Memang buat kita sakit hati ,, Klu Alin ni jahat sgt memang nk serang je orang tu .. Tp, kita mana bole buat mcm tu kan .. Jahat mna pun kawan kita tuu, dia tetap kawan kita,kan .. Klu selesaikan msalah dgn pergaduhan, blum tentu selesaikan .. Hmm, klu korang nk tahu, Alin td memang marah, siap mrah dpan laptop ni .. Eeeee, geram betul lah .. Tp, sabar tu kan sparuh drpd iman .. 
OklH, Alin dh tak tau nk tulis ape dh, .. Jumpa korang pd entry yg sterusnya ..


:SELAMAT MEMBACA :) ..




Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 24 Februari 2012

who knows

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:31 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, actually mlm ni Alin nak express something. Ini pasal seorang kawan. Entahla, Alin pun tak tau nak mula dari mana. Nanti kang Alin story kat cnie, Alin cerita yg pelik2 kan. Ya, tahulah ni blog tmpat nak brkongsi crita dgn fllowerz,right ? .. Alin bukannya apa, Alin rasa mcm kawan Alin yg sorng ni memang jenis yg sanggup bwat kita sakit hati.. Korang pun tahulah kan, dunia kita skrng ni kan dh cnggih dgn laman2 sosial .. Memudhkan sume orng berkomunikasi .. Ya2, .. Bck to our topic ? ..
Mulanya camni, td Alin on twitter ni, Alin on, layan lah twitter ni td, accept request orng ape sume tuu .. Tiba2, hati Alin ni trgerak nak tngok twitter mber Alin yg sorng ni .. .. Sekali punya buka, .. apa yg Alin tngok ? .. Korang msti nk tahu .. Takpelah kn, biar Alin je lah yg tahu .. Memang buat kita sakit hati ,, Klu Alin ni jahat sgt memang nk serang je orang tu .. Tp, kita mana bole buat mcm tu kan .. Jahat mna pun kawan kita tuu, dia tetap kawan kita,kan .. Klu selesaikan msalah dgn pergaduhan, blum tentu selesaikan .. Hmm, klu korang nk tahu, Alin td memang marah, siap mrah dpan laptop ni .. Eeeee, geram betul lah .. Tp, sabar tu kan sparuh drpd iman .. 
OklH, Alin dh tak tau nk tulis ape dh, .. Jumpa korang pd entry yg sterusnya ..


:SELAMAT MEMBACA :) ..



0 ulasan on "who knows"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List