My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 25 Mei 2012

Holiday Gawai mula dah ~


Assalamualaikum, sume ? apa kabar? smestinya korang baik kan..kan.. klu tak sehat cepat2 minum,makan ubat atau apa2 ke.. Tapi, klu korang sakit mnghadap entry Alin yg baru ni gerenti sakit korang sembuh teruss.. mwahahaha.. sbbnya korang MISS ME.. wahhh, (memandai, kan?..) 


So, kita teruskan dgn topic kita hari ni.. btw, Alin nak say sorry ler sbb lama dh tak mengupdate blog ni.. Takde masa arhh.. hmm,mana taknya bz ngn kelz tmbhan, klz tuisyen.. itulah..inilah.. tetapi, untuk korang Alin update gak..hahhahaha... whateverr~~


Hmm, sepanjang minggu exam ni mcm2 benda yg Alin bwatt.. 1st, Alin guna contact lenss.. wahhh, first time guna,.. Ya Allah, memang payah benarr nak makainyee.. Tp sekarang dh pndai pakai dh .. Adik Alin cakap mata Alin mcm kartun.. Whatt ?? ..tp, tak kesahlaa.. yg penting Alin suka.. guna je lens tuu.. clear mata,mna taknyerr orng guna berdegree tuu..hehe.. Tp,tak leh guna salu ler.. bahaya tauu..
Erm.. Apa lagi yeee, Alin actually tang blur nang update entry malam ni.. Terasa kosong... kosong... owww.. hahaha.. mcm lagu Najwa Latiff le pulak.. Ermmmm, oh ya.. Alin tak sabar nak tahu markah bi Alin, tadi kita tanya cg exam bi Alin camne.. cg cakap .. 'ANTARA YG TERBAIK'.. ohohoi.. mcm tak cayerr je.. pastu, ini 1st time cg puji ..mwahaha.. mana2, yg penting exam kali ni meningkat habihlahhh.. mcm SC.. yg penting USAHA,KANN.. !! InsyaAllah...
Aduss, wokey ler Alinstop dulu.. memang dh blur habihhh dh kepala ni.. layan SUPER SPONTAN DULU.. so korang layaan.. enjoy it..


:: Mcm, biasa .. klu ada yg tertyping error ke, harap dimaafkan.. ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 25 Mei 2012

Holiday Gawai mula dah ~

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:18 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, sume ? apa kabar? smestinya korang baik kan..kan.. klu tak sehat cepat2 minum,makan ubat atau apa2 ke.. Tapi, klu korang sakit mnghadap entry Alin yg baru ni gerenti sakit korang sembuh teruss.. mwahahaha.. sbbnya korang MISS ME.. wahhh, (memandai, kan?..) 


So, kita teruskan dgn topic kita hari ni.. btw, Alin nak say sorry ler sbb lama dh tak mengupdate blog ni.. Takde masa arhh.. hmm,mana taknya bz ngn kelz tmbhan, klz tuisyen.. itulah..inilah.. tetapi, untuk korang Alin update gak..hahhahaha... whateverr~~


Hmm, sepanjang minggu exam ni mcm2 benda yg Alin bwatt.. 1st, Alin guna contact lenss.. wahhh, first time guna,.. Ya Allah, memang payah benarr nak makainyee.. Tp sekarang dh pndai pakai dh .. Adik Alin cakap mata Alin mcm kartun.. Whatt ?? ..tp, tak kesahlaa.. yg penting Alin suka.. guna je lens tuu.. clear mata,mna taknyerr orng guna berdegree tuu..hehe.. Tp,tak leh guna salu ler.. bahaya tauu..
Erm.. Apa lagi yeee, Alin actually tang blur nang update entry malam ni.. Terasa kosong... kosong... owww.. hahaha.. mcm lagu Najwa Latiff le pulak.. Ermmmm, oh ya.. Alin tak sabar nak tahu markah bi Alin, tadi kita tanya cg exam bi Alin camne.. cg cakap .. 'ANTARA YG TERBAIK'.. ohohoi.. mcm tak cayerr je.. pastu, ini 1st time cg puji ..mwahaha.. mana2, yg penting exam kali ni meningkat habihlahhh.. mcm SC.. yg penting USAHA,KANN.. !! InsyaAllah...
Aduss, wokey ler Alinstop dulu.. memang dh blur habihhh dh kepala ni.. layan SUPER SPONTAN DULU.. so korang layaan.. enjoy it..


:: Mcm, biasa .. klu ada yg tertyping error ke, harap dimaafkan.. ::

0 ulasan on "Holiday Gawai mula dah ~"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List