My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 11 Februari 2012

Layan masa 5:12ptg


Assalamualaikum, .. apa kabar sume? .. Semestinya korang baik2 je kan. Klu korang dpt cakap ler, msti juz say im fine, tQ.. haha . (mcmlah tahu apa yg korng nk cakap.)
Hurmm, sbenarnya Alin boring tersngtlah lepas balik skolh tdi. Mna taknya, selalunya, Alin klu dari hari Isnin-Jumaat,sibuk ngn hal skolh. Klu hari minggu gini2, memang asa borinkla. Tapi, pening kepala ada gak klu skolah.. klu ada hliday apa lagi. Klu skolah, (Jgn heranla klu ada byk klu,k.. ) cg bg byk hmework, .. klu cuti, semestinya cg bgi bykkm lagi krja skolah.. YaAllah, memang kepalo poning memikirkannya bahh.. Tp, nk buat mcm mna, nma pun belajar .. dh nma tugas seorng pelajar pun kan. Smpai bila2 pun kita tak akan brhenti blaja..
Ermm, apa lagi ek nk cita?? .. Aha, semalam, Alin kan jln ngn kawan2. trsgtlah beshh.. Alin rasa epy sgt.First, Kitorang g student (hehe,nma pun nk beli brg skolah.. Tp, buat rugi je beli brng, dh rosak ekk.. huhu.. ) .Lepas tu, kitorang g DAYANG kOLEKSI,(First, mmng Alin yg ajak kwn g sna, kwan kita nmanya yg si Hazzimah tu punyalah excited nk tngok slendang, .. tp, tyme smpai tuu taklah brani nk nengok nyee.. Alin je yg sibuk nk belek brng kat situ, hihi ).. Lepass tu, jln kat NAM lEONG .. (HUH, byk btul bju chantekk kat sna.. Asa nk beli ada gak. Tp, cuci mata je.. Budak umur mcm Alin ni mna bole pegang duet byk2, Membazir nnti kang .. Tyme Alin sibuk nk tngok bju, kawan kita ni pulak nk naik tngkat atass, naiklah kitorang td, tmpat yg pling lama diorng g, tu haa tmpat ptung barbie .. Ish3 .. Alin je g tmpat lain. haha ..) Lepass tu, kitorang singgah SB, sbnarnya .. g SB xda lam plan pun.. dh lalu depan, kawan Alin pun suruh masuk.. itupun dia spon.. Bagush3 .. hahahaa .. memang hepylah jln ngn diorang .. hv fun gituu .. Dah jam 5.00ptg, kitorang pun balikkk .. tu je lahh.
Aha .. Alin rasa kena out skrang sbb idea nk update ni pun dh kong habihh.. hihihi ^-^:: Hope korang sukalah bc entry yg tk brapa nk mnrik bhsanya, hehehe .. bye ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 11 Februari 2012

Layan masa 5:12ptg

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:40 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, .. apa kabar sume? .. Semestinya korang baik2 je kan. Klu korang dpt cakap ler, msti juz say im fine, tQ.. haha . (mcmlah tahu apa yg korng nk cakap.)
Hurmm, sbenarnya Alin boring tersngtlah lepas balik skolh tdi. Mna taknya, selalunya, Alin klu dari hari Isnin-Jumaat,sibuk ngn hal skolh. Klu hari minggu gini2, memang asa borinkla. Tapi, pening kepala ada gak klu skolah.. klu ada hliday apa lagi. Klu skolah, (Jgn heranla klu ada byk klu,k.. ) cg bg byk hmework, .. klu cuti, semestinya cg bgi bykkm lagi krja skolah.. YaAllah, memang kepalo poning memikirkannya bahh.. Tp, nk buat mcm mna, nma pun belajar .. dh nma tugas seorng pelajar pun kan. Smpai bila2 pun kita tak akan brhenti blaja..
Ermm, apa lagi ek nk cita?? .. Aha, semalam, Alin kan jln ngn kawan2. trsgtlah beshh.. Alin rasa epy sgt.First, Kitorang g student (hehe,nma pun nk beli brg skolah.. Tp, buat rugi je beli brng, dh rosak ekk.. huhu.. ) .Lepas tu, kitorang g DAYANG kOLEKSI,(First, mmng Alin yg ajak kwn g sna, kwan kita nmanya yg si Hazzimah tu punyalah excited nk tngok slendang, .. tp, tyme smpai tuu taklah brani nk nengok nyee.. Alin je yg sibuk nk belek brng kat situ, hihi ).. Lepass tu, jln kat NAM lEONG .. (HUH, byk btul bju chantekk kat sna.. Asa nk beli ada gak. Tp, cuci mata je.. Budak umur mcm Alin ni mna bole pegang duet byk2, Membazir nnti kang .. Tyme Alin sibuk nk tngok bju, kawan kita ni pulak nk naik tngkat atass, naiklah kitorang td, tmpat yg pling lama diorng g, tu haa tmpat ptung barbie .. Ish3 .. Alin je g tmpat lain. haha ..) Lepass tu, kitorang singgah SB, sbnarnya .. g SB xda lam plan pun.. dh lalu depan, kawan Alin pun suruh masuk.. itupun dia spon.. Bagush3 .. hahahaa .. memang hepylah jln ngn diorang .. hv fun gituu .. Dah jam 5.00ptg, kitorang pun balikkk .. tu je lahh.
Aha .. Alin rasa kena out skrang sbb idea nk update ni pun dh kong habihh.. hihihi ^-^:: Hope korang sukalah bc entry yg tk brapa nk mnrik bhsanya, hehehe .. bye ::

0 ulasan on "Layan masa 5:12ptg"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List