My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 30 Julai 2011

SundayDy yg memborink kan ..


Haloo readers .. Hurm, hari ni 31/7 klu tak silap , merupakan hari yg sgt borink, huhuhu .. tak tahu ler nape asa borink sgt hari ni .. I think my lazy sick come again menguasai diriku ini, yahh.. kuar dh word sastera itu .. haha .. gasak je la .. Adeh2 .. Nak mcz, takde orng dgn, tapi.. tak kesah sgt ler .. nak update novel, aku rasa my idea hv gove.. dh runaway.. kuar dlm otak idea..  So, benda yg aku bwat skrng dgn lagu dlm hp .. itupun lagu berulang-ulang, boring2 .. lantak ler.. nanti cari lagu korea baru .. then, on9 fb  smbil type ..luah ape yg patut dlm blog nie.. dhla esok cuti, firstday puasa pulak tuu .. semestinya benda yg akan ku buat esok.. jemur bju, kemas umah .. dan Whatever ler .. so borink .. pas tu watching tv .. Ya Rabbi, makin la malas aku dbwatnyee .. Hurm, kadang2 aku heran gak.. tyme free2 mcm ni, nape arh idea tak dtng.. dhla novel aku stuck smpai ke situ je .. nama novel pun belum cari .. nama bab2 nye pun susah mahu cari.. adoh !! help me !! I need someone utk bkongsi mslah .. .. blank otak, adeh2 .. terpksa aku bwat research tyme holiday pnjng nanti .. ni yg susah ni klu hidup sngle kan .. klu hrpkan kwn, sumenya bz dgn hal masing2 .. Huh, Whatever ler .. yg penting.. im epy smpai skrng .. kan3 !!?? .. Bak kata orng ramai.. tempuhi dugaan hidup dgn snyuman.. kann .. w/pun kita tahu perkara tu sulit bgi kita.. =)

p/s :: hehe, soela klu da ape2 tersilap bhsa ke ape ke , ye ?? .. ngee ~ hurm .. kdng2 byk benda yg mrepek dlm ni.. sukasuki jerk ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 30 Julai 2011

SundayDy yg memborink kan ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:01 PTG
Reaksi: 
Haloo readers .. Hurm, hari ni 31/7 klu tak silap , merupakan hari yg sgt borink, huhuhu .. tak tahu ler nape asa borink sgt hari ni .. I think my lazy sick come again menguasai diriku ini, yahh.. kuar dh word sastera itu .. haha .. gasak je la .. Adeh2 .. Nak mcz, takde orng dgn, tapi.. tak kesah sgt ler .. nak update novel, aku rasa my idea hv gove.. dh runaway.. kuar dlm otak idea..  So, benda yg aku bwat skrng dgn lagu dlm hp .. itupun lagu berulang-ulang, boring2 .. lantak ler.. nanti cari lagu korea baru .. then, on9 fb  smbil type ..luah ape yg patut dlm blog nie.. dhla esok cuti, firstday puasa pulak tuu .. semestinya benda yg akan ku buat esok.. jemur bju, kemas umah .. dan Whatever ler .. so borink .. pas tu watching tv .. Ya Rabbi, makin la malas aku dbwatnyee .. Hurm, kadang2 aku heran gak.. tyme free2 mcm ni, nape arh idea tak dtng.. dhla novel aku stuck smpai ke situ je .. nama novel pun belum cari .. nama bab2 nye pun susah mahu cari.. adoh !! help me !! I need someone utk bkongsi mslah .. .. blank otak, adeh2 .. terpksa aku bwat research tyme holiday pnjng nanti .. ni yg susah ni klu hidup sngle kan .. klu hrpkan kwn, sumenya bz dgn hal masing2 .. Huh, Whatever ler .. yg penting.. im epy smpai skrng .. kan3 !!?? .. Bak kata orng ramai.. tempuhi dugaan hidup dgn snyuman.. kann .. w/pun kita tahu perkara tu sulit bgi kita.. =)

p/s :: hehe, soela klu da ape2 tersilap bhsa ke ape ke , ye ?? .. ngee ~ hurm .. kdng2 byk benda yg mrepek dlm ni.. sukasuki jerk ::

0 ulasan on "SundayDy yg memborink kan .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List