My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 31 Julai 2011

:: Epy w/pun Sesaat .. ::


Salam Ramadhan sume, ehurm .. hari ni Alin nak story ttng tu > Epy w/pun sesaat> ..


       ntahla, aku tak tahula tajuk ape ke benda yg aku merepek hari nie..Huh,whateber ler .. hehe , .. bukan nye.. hehe, Hari ni bngun epy kita epy sgt.. ntahla.. mybe sbb mlm tadi kot .. dpt mcz dgn orng yg kta sygggg .. w/pun takler lama pun.. line mlm tdi pun slow motion jerk ,.. tp, lantak lah, yg penting kta syukur, epy sgt dpt mcz dgn dia.. rasa warna-warni je dunia ni bila bc mcz dia.. haha .. sbgai bukti cam ne upa kita epy.. Alin bgi tnjuk pixta niii .. Aha, Alin epy sgt mcm bunga tuu .. chomeyy .. okayla,.. tu je story hari ni.. jumpa anda di entry yg baruu ..

p/s :: lastly, Sorry ,, !!

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 31 Julai 2011

:: Epy w/pun Sesaat .. ::

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:43 PTG
Reaksi: 
Salam Ramadhan sume, ehurm .. hari ni Alin nak story ttng tu > Epy w/pun sesaat> ..


       ntahla, aku tak tahula tajuk ape ke benda yg aku merepek hari nie..Huh,whateber ler .. hehe , .. bukan nye.. hehe, Hari ni bngun epy kita epy sgt.. ntahla.. mybe sbb mlm tadi kot .. dpt mcz dgn orng yg kta sygggg .. w/pun takler lama pun.. line mlm tdi pun slow motion jerk ,.. tp, lantak lah, yg penting kta syukur, epy sgt dpt mcz dgn dia.. rasa warna-warni je dunia ni bila bc mcz dia.. haha .. sbgai bukti cam ne upa kita epy.. Alin bgi tnjuk pixta niii .. Aha, Alin epy sgt mcm bunga tuu .. chomeyy .. okayla,.. tu je story hari ni.. jumpa anda di entry yg baruu ..

p/s :: lastly, Sorry ,, !!

0 ulasan on ":: Epy w/pun Sesaat .. ::"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List