My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 5 Ogos 2011

:: Menangis Lagi ::


Hye sume, ape kabar ?? .. wah. bgusla klu korang baek.. back to de topic .. Huh, korang percaya tidak aku type blog ni smbil menitiskn air mata .. dulu, aku pernah kata tak mau nangis lagi .. tp, skrang??.. ntahla.. hati aku skrng sakit sgt.. sgt sakit .. slama ni aku slalu pendam je ape yg dia bwat kat aku.. tp, smakin dthan smakin sakit..sama sakit mcm dlu.. aku xpenah sesedih skrng ..aku try think positif, sabar .. tp, akhirnye ape??.. aku menangis lagi.. Arghhh .. dh la tak tahu nak tulis ape lagi .. ::modeSpoil :: :'(
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 5 Ogos 2011

:: Menangis Lagi ::

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:30 PG
Reaksi: 
Hye sume, ape kabar ?? .. wah. bgusla klu korang baek.. back to de topic .. Huh, korang percaya tidak aku type blog ni smbil menitiskn air mata .. dulu, aku pernah kata tak mau nangis lagi .. tp, skrang??.. ntahla.. hati aku skrng sakit sgt.. sgt sakit .. slama ni aku slalu pendam je ape yg dia bwat kat aku.. tp, smakin dthan smakin sakit..sama sakit mcm dlu.. aku xpenah sesedih skrng ..aku try think positif, sabar .. tp, akhirnye ape??.. aku menangis lagi.. Arghhh .. dh la tak tahu nak tulis ape lagi .. ::modeSpoil :: :'(

0 ulasan on ":: Menangis Lagi ::"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List