My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 1 Januari 2014

New Year yang tak berapa nak mood sangat !!!


Assalamualaikum, dan Salam satu Malaysia.. hmm, Eh, Belum terlambat lagi nak wish HAPPY NEW YEAR,kan ,, haha.. hmm, malam epy new year tuu, mula rasa hepyy,excitednyee nak celebrate dgn kawan.. Last2, dpt berita yg menyakitkan hati.. sampai ke malam ni pun sy tak berapa nak epy sgtttt.. Argghh.. Sampai tengok cita hantu pun bole mengalir air mata, pelik kan.. huhu.. I need someone to make me epy, pliss.. Adalah orang tu buat sy marah, tak tau nak faham,, dh kita faham, ny kata kita tak faham pulak.. Malam epy new year pun nangis dhhh.. huhu.. tak pernah pun sedihhh.. huhu.. Ingatkan masa kolling dgn dia , dia tahu nak heppy kan kita, tp buat makin sedih pulak.. tu yang senyap je masa kolling.. huhu.. dia tertido pun senang2 je kata 'so ttdo smalam ' smpaikan type mcz ya pun tak tahu dia salah type.. 'sorry, jd so ' pulak dh. huh.. macam tak ikhlas je, tak sungguh2 pun.. Kalau betul syg mstilaah dia ada try cari sy kan, ni tak.. smpai ke malam takde.. Fine.. Im strong.. Im always strong.. 

hmm, okayla.. done for tonight.. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Rabu, 1 Januari 2014

New Year yang tak berapa nak mood sangat !!!

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:54 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, dan Salam satu Malaysia.. hmm, Eh, Belum terlambat lagi nak wish HAPPY NEW YEAR,kan ,, haha.. hmm, malam epy new year tuu, mula rasa hepyy,excitednyee nak celebrate dgn kawan.. Last2, dpt berita yg menyakitkan hati.. sampai ke malam ni pun sy tak berapa nak epy sgtttt.. Argghh.. Sampai tengok cita hantu pun bole mengalir air mata, pelik kan.. huhu.. I need someone to make me epy, pliss.. Adalah orang tu buat sy marah, tak tau nak faham,, dh kita faham, ny kata kita tak faham pulak.. Malam epy new year pun nangis dhhh.. huhu.. tak pernah pun sedihhh.. huhu.. Ingatkan masa kolling dgn dia , dia tahu nak heppy kan kita, tp buat makin sedih pulak.. tu yang senyap je masa kolling.. huhu.. dia tertido pun senang2 je kata 'so ttdo smalam ' smpaikan type mcz ya pun tak tahu dia salah type.. 'sorry, jd so ' pulak dh. huh.. macam tak ikhlas je, tak sungguh2 pun.. Kalau betul syg mstilaah dia ada try cari sy kan, ni tak.. smpai ke malam takde.. Fine.. Im strong.. Im always strong.. 

hmm, okayla.. done for tonight.. 

0 ulasan on "New Year yang tak berapa nak mood sangat !!!"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List