My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Isnin, 13 Januari 2014

Malam cuti ....


Assalamualaikum to my readerssss.. Apa khabar?? sehat ke? kalau yg tak sehat tu cepat2 la mam ubat ye, tak baik biarkan sakit tu berlarutan.. tak kesah la sakit demam ke, sakit rindu ke.. yang pasti sume ada ubatnyee... Sebenarnya, Alin tak tau nak update apa, saja je nak mencoret sikit di sini.. huhu.. Hari ni Alin takda buat apa2 gak, sbb pagi tadi ada kelas Agama Islam dgn Bahasa Arab.. And then lepas balik, my roommate ptg nanti nak balik, sambut Maulidur Rasul esk dgn family dia, Alaa.. sunyi la dia takda kat bilik ni.. dh la kita sunyi, tambah lagi sunyii.. huhu... takpe, kita kena pikir yg baik2.. just smile.. okay, done.. nanti kita jumpa di entry yg seterusnye yee...
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Isnin, 13 Januari 2014

Malam cuti ....

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 3:32 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum to my readerssss.. Apa khabar?? sehat ke? kalau yg tak sehat tu cepat2 la mam ubat ye, tak baik biarkan sakit tu berlarutan.. tak kesah la sakit demam ke, sakit rindu ke.. yang pasti sume ada ubatnyee... Sebenarnya, Alin tak tau nak update apa, saja je nak mencoret sikit di sini.. huhu.. Hari ni Alin takda buat apa2 gak, sbb pagi tadi ada kelas Agama Islam dgn Bahasa Arab.. And then lepas balik, my roommate ptg nanti nak balik, sambut Maulidur Rasul esk dgn family dia, Alaa.. sunyi la dia takda kat bilik ni.. dh la kita sunyi, tambah lagi sunyii.. huhu... takpe, kita kena pikir yg baik2.. just smile.. okay, done.. nanti kita jumpa di entry yg seterusnye yee...

0 ulasan on "Malam cuti ...."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List