My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 28 Disember 2013

Night before back t0 Betong


Assalamualaikum, salam sejahtera yaa, entry kali ni aku tak tahu, and tajuk nya pun suka hati aku menghentamnyee.. hmm, Cuti seminggu sempena Krismas. yaa memang best.. Back to Sarikei, wuhoo excited giler nak jumpa family, nak jumpa si ehem tuu.. Kata nak spend time la kan, tp.. last2 apa jd meh.. only two dayss spend time dengan dia.. sebabnyee dia ada kerja.. Hmm, so so so so so takkk suka,, .. tapi nak buat macam mana kan.. dh keje, faham je laa.. But now, aku rindu dia sgt.. habis dia tak reply pun mesej kita, huhu.. bz nye awakkk.. kalau bz pun balas la balik wish morning kita tuu.. dh la esok dh balik betong, dia pulak nak balik ck, hmm so sad .. Harap je nak jumpa, last2.. bla bla bla... memang entry geram sgt kkk.. sbb aku tak tau topik ape aku nk share.. sebel bangettt.. okayla, tu je nak update.. hihi .. sorry.. luahan perasaan sebentar, habis orang yg dimcz nggak balas sichh.. daaa.. jumpa di entry seterusnyaa...
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 28 Disember 2013

Night before back t0 Betong

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:42 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum, salam sejahtera yaa, entry kali ni aku tak tahu, and tajuk nya pun suka hati aku menghentamnyee.. hmm, Cuti seminggu sempena Krismas. yaa memang best.. Back to Sarikei, wuhoo excited giler nak jumpa family, nak jumpa si ehem tuu.. Kata nak spend time la kan, tp.. last2 apa jd meh.. only two dayss spend time dengan dia.. sebabnyee dia ada kerja.. Hmm, so so so so so takkk suka,, .. tapi nak buat macam mana kan.. dh keje, faham je laa.. But now, aku rindu dia sgt.. habis dia tak reply pun mesej kita, huhu.. bz nye awakkk.. kalau bz pun balas la balik wish morning kita tuu.. dh la esok dh balik betong, dia pulak nak balik ck, hmm so sad .. Harap je nak jumpa, last2.. bla bla bla... memang entry geram sgt kkk.. sbb aku tak tau topik ape aku nk share.. sebel bangettt.. okayla, tu je nak update.. hihi .. sorry.. luahan perasaan sebentar, habis orang yg dimcz nggak balas sichh.. daaa.. jumpa di entry seterusnyaa...

0 ulasan on "Night before back t0 Betong"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List