My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Ahad, 28 April 2013

Catatan Tanpa Tajuk


Assalamualaikum semua .. Lama ye Alin tak update blog ni.. Alin tak tahu ape yang Alin nak tulis sekarang.. Alin tak tahu nak luah dgn sapa.. Alin pun tak tahu ape yang Alin fikir..Untuk ke sekian kali nya malam ni Alin tulis dengan perasaan.. Jatuhnya air mata.. Selama ni Alin selalu tulis dalam dalam diari, tp, sekarang Alin dah lama tak tulis diari.. Alin selalu main pendam. Sampai satu tahap, malam ni Alin tak dapat tahan lagi .. Mata ni air mata ni tak habis jatuhhh.. Alin pun tak tahu kenapa.. Yang Alin tahu sakit rasanya..

Tapi hari ni, Alin betul2 gembira sangat sebab kawan2 Alin usaha nak hiburkan Alin.. Siap warning jangan biarkan Alin termenung.. takut mood Alin spoil.. Di orang bawa Alin keluar jalan2, drif keta sana sini.. jalan2 kat kampung seberang, memang happyla, jalan2 kat Taman Susur Jambu.. walaupun jalan nya dari kol 3 sampai 6.30, Alin dah rasa happy, syukur dapat kawan macam korang. Terima kasih sekali lagi sudi luangkan masa bersama. Alin  rasa masa tu mcm tak nak pulang rumah, sebab Alin tahu kalau Alin balik rumah, Alin akan lonely, nangiss.. kalau boleh kan, nak je Alin merayu dengan air mata ni, please im begging you, jangan menitis lagi.. 

okayla sampai sini je, Alin nak type byk pun tak dapt.. 
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Ahad, 28 April 2013

Catatan Tanpa Tajuk

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:32 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua .. Lama ye Alin tak update blog ni.. Alin tak tahu ape yang Alin nak tulis sekarang.. Alin tak tahu nak luah dgn sapa.. Alin pun tak tahu ape yang Alin fikir..Untuk ke sekian kali nya malam ni Alin tulis dengan perasaan.. Jatuhnya air mata.. Selama ni Alin selalu tulis dalam dalam diari, tp, sekarang Alin dah lama tak tulis diari.. Alin selalu main pendam. Sampai satu tahap, malam ni Alin tak dapat tahan lagi .. Mata ni air mata ni tak habis jatuhhh.. Alin pun tak tahu kenapa.. Yang Alin tahu sakit rasanya..

Tapi hari ni, Alin betul2 gembira sangat sebab kawan2 Alin usaha nak hiburkan Alin.. Siap warning jangan biarkan Alin termenung.. takut mood Alin spoil.. Di orang bawa Alin keluar jalan2, drif keta sana sini.. jalan2 kat kampung seberang, memang happyla, jalan2 kat Taman Susur Jambu.. walaupun jalan nya dari kol 3 sampai 6.30, Alin dah rasa happy, syukur dapat kawan macam korang. Terima kasih sekali lagi sudi luangkan masa bersama. Alin  rasa masa tu mcm tak nak pulang rumah, sebab Alin tahu kalau Alin balik rumah, Alin akan lonely, nangiss.. kalau boleh kan, nak je Alin merayu dengan air mata ni, please im begging you, jangan menitis lagi.. 

okayla sampai sini je, Alin nak type byk pun tak dapt.. 

0 ulasan on "Catatan Tanpa Tajuk"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List