My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 12 Januari 2013

1st entry in 2013


Assalamualaikum semua,
     rindu rasaya tak update blog ni.. sorry la, baru sekarang terfikir nak update blog ni.. Itupun sebab Alin mlm ni boring, double n triple superbb boring laa.. Alin pun tak tahu kenapa.. Ini rasanya kot rasa orang dah tak sekolah lagi.. Tanam anggur kat rumah je.. Nak keje, orang yg kena ganti tu belum kluar lagi.. So, tunggu je lah.. Whatever it is jawabnya kena SABAR.. kan3 ? .. hehe .. Takpe, menganggur pun duduk rumah ada gak keje, jd babysitter ambil upah jaga adik sendiri pun jadi la yerr.. ahaha .. nasibla, nama pun orang nak cari duet.. bukan makksud niat tu tak ikhlas, cuma terfikir je dengan cara ni je nak dapat wang saku.. Laenla time2 sekolah dulu, hari2 blh kata tak minta pun duet masuk.. Ni, dah habiss sekolah.. hampehh.. pokai bebenor ni..ahaha .. Ish, arghh.. boring nyeerr.. boleh tahan gak boring malam ni, eh, cakap kat korang pun, korang mesti kata 'ada ku keshahhh,' kan3 ? .. ( opss, slh eh.. main2 je la.. mana ler tahu korang cakap macam tu kan, .. ) 
Erm, nak cita ape eh kat fb ni ? aha, lupa nak say Happy New Year.. haha.. lambat betul nak wish epy new.. tp, maseh sempat lagi,kan ?.. mana2 la, juz wishh okayy .. What ? korang nak cita tau cita ape mlm ni ? Pasal Alin ? Im fine, tq even my mind sarat dgn prob .. tp, malas arh nak pk prob2 ni.. buang masa I je,kn .. Juz forget abt it.. Actually, Alin nak share prob with Alin punya bff.. Tp, look like dia mcm not in mood.. mana la.. Alin pun tak nak la ganggu dia.. juz give her some space .. klu dia rindu pandai la cari Alin kan, wasehhh.. mcm la dia rindu kat Alin ni.. Yelan, Sapa la yg sudi rindu dgn Alin ni yang kadang2 membosankan.. ahaha .. Foyuuuu, boleh tahan gak Alin story2 mlm ni .. ok la, stop sampai sini je lah Alin cita.. Blur2 dh .. Alin update ni pun saja untuk hilangkan boring.. Kalau tak puas bc entry ni gak, tunggu entry seterusnya,k .. yg ntah kapan akan mucul lagi.. Ecewaahhh ..ahaha..ok2.

:: Lama tak tulis ni, klu ada yg ter typoss tu, harap dimaafkan la..ahahaha .. Assalamualaikum, harap terhibur dgn entry kali ni. See ya, ::
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 12 Januari 2013

1st entry in 2013

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:12 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua,
     rindu rasaya tak update blog ni.. sorry la, baru sekarang terfikir nak update blog ni.. Itupun sebab Alin mlm ni boring, double n triple superbb boring laa.. Alin pun tak tahu kenapa.. Ini rasanya kot rasa orang dah tak sekolah lagi.. Tanam anggur kat rumah je.. Nak keje, orang yg kena ganti tu belum kluar lagi.. So, tunggu je lah.. Whatever it is jawabnya kena SABAR.. kan3 ? .. hehe .. Takpe, menganggur pun duduk rumah ada gak keje, jd babysitter ambil upah jaga adik sendiri pun jadi la yerr.. ahaha .. nasibla, nama pun orang nak cari duet.. bukan makksud niat tu tak ikhlas, cuma terfikir je dengan cara ni je nak dapat wang saku.. Laenla time2 sekolah dulu, hari2 blh kata tak minta pun duet masuk.. Ni, dah habiss sekolah.. hampehh.. pokai bebenor ni..ahaha .. Ish, arghh.. boring nyeerr.. boleh tahan gak boring malam ni, eh, cakap kat korang pun, korang mesti kata 'ada ku keshahhh,' kan3 ? .. ( opss, slh eh.. main2 je la.. mana ler tahu korang cakap macam tu kan, .. ) 
Erm, nak cita ape eh kat fb ni ? aha, lupa nak say Happy New Year.. haha.. lambat betul nak wish epy new.. tp, maseh sempat lagi,kan ?.. mana2 la, juz wishh okayy .. What ? korang nak cita tau cita ape mlm ni ? Pasal Alin ? Im fine, tq even my mind sarat dgn prob .. tp, malas arh nak pk prob2 ni.. buang masa I je,kn .. Juz forget abt it.. Actually, Alin nak share prob with Alin punya bff.. Tp, look like dia mcm not in mood.. mana la.. Alin pun tak nak la ganggu dia.. juz give her some space .. klu dia rindu pandai la cari Alin kan, wasehhh.. mcm la dia rindu kat Alin ni.. Yelan, Sapa la yg sudi rindu dgn Alin ni yang kadang2 membosankan.. ahaha .. Foyuuuu, boleh tahan gak Alin story2 mlm ni .. ok la, stop sampai sini je lah Alin cita.. Blur2 dh .. Alin update ni pun saja untuk hilangkan boring.. Kalau tak puas bc entry ni gak, tunggu entry seterusnya,k .. yg ntah kapan akan mucul lagi.. Ecewaahhh ..ahaha..ok2.

:: Lama tak tulis ni, klu ada yg ter typoss tu, harap dimaafkan la..ahahaha .. Assalamualaikum, harap terhibur dgn entry kali ni. See ya, ::

0 ulasan on "1st entry in 2013"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List