My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 13 Ogos 2011

Aha, Last day update blog .. dlm bulan Ogos ..


Assalamualaikum W.B.T .. halo my dear readers, hee ~ hari ni last day kta update blog .. bukan utk slamanya.. tp, just for this month only ler.. haha .. Hurm ,.. bukanyan ape.. kta lepas nie tak dpt on9 blog or fb sbb mnggu ni dh mula exam .. so, kta nk focus dgn exam buat msa ni yaa.. So, nanti lama ler tak story2 ngn korang kan ?? .. Takpe2, korang tnggu je kan .. setia tu lebih baek bak kata sy sndri.. hahaha .. ape la yg sy merepek d cnie hah !! Whateber lah.. Adeh3 .. wokey ler tak dpt nk cakap lagi,.. otak blur, hehehe .. byee.. tnggu korng 2mnggu akan dtng .. lepas rya la mksdny nie,.. hahhaa .. Wassaalammm .. !!


p/s :: Last, Saya ingin mngucapkan Selamat Hari raya kpd sume w/pun kta tahu mseh awal.. tp, lepass nie tak de update blog .. lepas raya bru ada wokeyyy !! klu de slh dan silap ke, atau terkasar bhasa ke dlm fb nie,.. minta maaf sgt .. byee !! =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Sabtu, 13 Ogos 2011

Aha, Last day update blog .. dlm bulan Ogos ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:22 PTG
Reaksi: 
Assalamualaikum W.B.T .. halo my dear readers, hee ~ hari ni last day kta update blog .. bukan utk slamanya.. tp, just for this month only ler.. haha .. Hurm ,.. bukanyan ape.. kta lepas nie tak dpt on9 blog or fb sbb mnggu ni dh mula exam .. so, kta nk focus dgn exam buat msa ni yaa.. So, nanti lama ler tak story2 ngn korang kan ?? .. Takpe2, korang tnggu je kan .. setia tu lebih baek bak kata sy sndri.. hahaha .. ape la yg sy merepek d cnie hah !! Whateber lah.. Adeh3 .. wokey ler tak dpt nk cakap lagi,.. otak blur, hehehe .. byee.. tnggu korng 2mnggu akan dtng .. lepas rya la mksdny nie,.. hahhaa .. Wassaalammm .. !!


p/s :: Last, Saya ingin mngucapkan Selamat Hari raya kpd sume w/pun kta tahu mseh awal.. tp, lepass nie tak de update blog .. lepas raya bru ada wokeyyy !! klu de slh dan silap ke, atau terkasar bhasa ke dlm fb nie,.. minta maaf sgt .. byee !! =)

0 ulasan on "Aha, Last day update blog .. dlm bulan Ogos .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List