My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 23 Mei 2014

Ketawa


Assalamualaikum semua dan Selamat malam.. Sorry ye Alin sibuk nak update blog time2 mcm ni.. Alin just tak dapat tidur, takde teman berborak.. So, Alin meluahkan apa yang Alin rasa dekat sini.. Bunyi orang kesunyian,.. kosong.. ya.

Okayla, back to our topic 'KETAWA' 



.. semestinya korang tau kan ketawa itu ape? dan semua orangg pernah ketawa kan.. but not me.. Rasanya Alin dah lama tak ketawa sepenuh hati.. Ye, tipula Alin kata Alin tak pernah ketawa and senyum.. Tapi, itu semua mcm palsu.. Alin just ketawa sebab nak happykan orang.. Hipokrit betul kan.. Tapi, peduli ape, ada orang kesah ke? Takda kan.  Yang penting, Alin happy bila tengok orang-orang yang disekeliling kita happy, Alin happy sama.. Tapi, teringin juga Alin nak rasa semua tu, tapi dapat ke?? walaupun benda tu ada, tapi tak smpai.. sekejap nye rasa happy tu hilang.. 

Sebenarnya Alin pun tak tau ape yang Alin melalut dalam entry kali ni.. Alin tak tau nak story kat sapa dh.. Mybe Alin pelu beli diary baru kot.. takpayah nak melalut dekat sini. okayla, hope korang tak bosan la menjengah ke blog ni.. mcmla ada orng bc kan.. Its okay.. bye.. 

Assalamualaikum, morning ...

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 23 Mei 2014

Ketawa

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:01 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum semua dan Selamat malam.. Sorry ye Alin sibuk nak update blog time2 mcm ni.. Alin just tak dapat tidur, takde teman berborak.. So, Alin meluahkan apa yang Alin rasa dekat sini.. Bunyi orang kesunyian,.. kosong.. ya.

Okayla, back to our topic 'KETAWA' 



.. semestinya korang tau kan ketawa itu ape? dan semua orangg pernah ketawa kan.. but not me.. Rasanya Alin dah lama tak ketawa sepenuh hati.. Ye, tipula Alin kata Alin tak pernah ketawa and senyum.. Tapi, itu semua mcm palsu.. Alin just ketawa sebab nak happykan orang.. Hipokrit betul kan.. Tapi, peduli ape, ada orang kesah ke? Takda kan.  Yang penting, Alin happy bila tengok orang-orang yang disekeliling kita happy, Alin happy sama.. Tapi, teringin juga Alin nak rasa semua tu, tapi dapat ke?? walaupun benda tu ada, tapi tak smpai.. sekejap nye rasa happy tu hilang.. 

Sebenarnya Alin pun tak tau ape yang Alin melalut dalam entry kali ni.. Alin tak tau nak story kat sapa dh.. Mybe Alin pelu beli diary baru kot.. takpayah nak melalut dekat sini. okayla, hope korang tak bosan la menjengah ke blog ni.. mcmla ada orng bc kan.. Its okay.. bye.. 

Assalamualaikum, morning ...

0 ulasan on "Ketawa"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List