My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Rabu, 21 Mei 2014

Entry segera


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 

Apa kabar? Dah lama rasanya Alin tak update blog ni. Hurmm, baru sekarang terfikir nak update.. Yela kan, bila dah rasa takde buat ape2, barula teringat dgn benda mcm ni.. Apela,kan .. Sebenarnya, Alin sekarang tengah cuti sem,.. lama dah cuti.. dah dpt result lagi, Alhamdulillah.. pointer Alin 3.0 ke atas. Tak sia2 Alin belajar. And I hope for the next sem I will the best one again n again.. Cewah.. hehe..  sekarang ni Alin tengah boring gler tak tau nak buat apa.. adik2 semua sekolah, si dia pulak sibuk.. bosan.. nanti mesej kata kita itula, inilah.. lebih baik Alin diamkan diri daripada sibuk nak kacau dia walaupun adalah rindu.. Tapi nak buat mcm mana kan.. ..Eh, helo Alin .. apela yg kau nk tulis sgt, layan je la novel kan..  Iyela,iyela.. sekarang Alin tengah layan novel " CHAN RAK TER" .. bez novel ni.. rasa nak hidup mcm dalam novel je, tapi macam mustahil je, kita ni kan dalam dunia realiti.. macam la dapat nak hidup dalam novel.. cerita dalam novel itu kan setakat imaginasi je.. tapi tak jugak, mana tahu bole jd mustahil,kan.. kan.. tai, yang tak bestnye, ada aksi tumbuk menumbuk novel ni ganas betul.. tp yang best nye jugak hero tu sanggup lindungi heroinnye.. Eeee, sweet amat.. I like. Wah berangannye kau Alin.. Eh, biar je la.. berangan untuk diri sendiri okla, bukan susahkan orng pun..hehe.. Okla, Alin stop sini ye.. nanti kita stoly molly lagi.. Daaa...
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Rabu, 21 Mei 2014

Entry segera

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:31 PTG
Reaksi: 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 

Apa kabar? Dah lama rasanya Alin tak update blog ni. Hurmm, baru sekarang terfikir nak update.. Yela kan, bila dah rasa takde buat ape2, barula teringat dgn benda mcm ni.. Apela,kan .. Sebenarnya, Alin sekarang tengah cuti sem,.. lama dah cuti.. dah dpt result lagi, Alhamdulillah.. pointer Alin 3.0 ke atas. Tak sia2 Alin belajar. And I hope for the next sem I will the best one again n again.. Cewah.. hehe..  sekarang ni Alin tengah boring gler tak tau nak buat apa.. adik2 semua sekolah, si dia pulak sibuk.. bosan.. nanti mesej kata kita itula, inilah.. lebih baik Alin diamkan diri daripada sibuk nak kacau dia walaupun adalah rindu.. Tapi nak buat mcm mana kan.. ..Eh, helo Alin .. apela yg kau nk tulis sgt, layan je la novel kan..  Iyela,iyela.. sekarang Alin tengah layan novel " CHAN RAK TER" .. bez novel ni.. rasa nak hidup mcm dalam novel je, tapi macam mustahil je, kita ni kan dalam dunia realiti.. macam la dapat nak hidup dalam novel.. cerita dalam novel itu kan setakat imaginasi je.. tapi tak jugak, mana tahu bole jd mustahil,kan.. kan.. tai, yang tak bestnye, ada aksi tumbuk menumbuk novel ni ganas betul.. tp yang best nye jugak hero tu sanggup lindungi heroinnye.. Eeee, sweet amat.. I like. Wah berangannye kau Alin.. Eh, biar je la.. berangan untuk diri sendiri okla, bukan susahkan orng pun..hehe.. Okla, Alin stop sini ye.. nanti kita stoly molly lagi.. Daaa...

0 ulasan on "Entry segera"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List