My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Sabtu, 8 Oktober 2011

3days ago I go where, huh??


Assalamualaikum , n hye sume my readerz .. hurm, hari ni topik nya where im go 3days ago, sbenarnya.. Alin tak pergi pun ke kuching .. Alin sekeluarga balik kampung .. nak tahu sbbnyaa.. okay, Alin cita .. 


Hurm, pagi Khamis tu, kami sekeluarga memang dh packing sume brng dlm keta.. tp, before otw ke kch.. kami singgah ke Balai Polis ttmpat ayah Alin habis kerja .. then, mak dpt phone dari Maksu .. dia tnya ayah mana.. mak cakapla ayah ambil brng .. phone pun tertinggal .. sampai je ayah dlm keta.. terus mak bg phone kat ayah .. pastu dh habih je cakap2 .. phone pun diletak .. mak pun tanya, kenapa? apa cita .. maksu tak suruh cita kat mak.. tp, last2 ayh cakap gak yg suaminya accident .. Mak kejut .. waktu Alin sibuk bc novel dlm keta pun terkejut .. lepas tu cepat2 kami ke IPD nk check cita tu betul ke tidak .. smpai je kat IPD , orng tu cakap orng tu accident, ninggal .. Ya Allah, mak mengucap, kami adik-beradik lagilah .. so, kami sekeluarga cancel g kuching .. terus balik kmpung .. 
hurm, sampai sekarang Alin tak cayalah, rasa macam mimpi je, dh puas tampar diri sndri, tapi sakit yg ada .. huhu ,.. yg kesiannya tngok si kecil dua orang anak arwah, tak tau apa2, .. hurm, yg Alin cuma dpt buat berdoa, smoga arwah ditempatkan di tempa2 org yg beriman, AL-FATIHAH, .. amim .. kadang2, hati terasa gak nak nangis, tapi, kena coverline juga.. hurrm, rasa baru smalam je jumpa Arwah .. huhu .. =(


:: P/s : tersalah bhsa, maaf .. ::

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

kintey3493

inalillahiwainalillahirajiun..takziah dek,

Mish Alin Shcazyween

iya,kak .. terima kasih ,..

Catat Ulasan

Sabtu, 8 Oktober 2011

3days ago I go where, huh??

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 7:36 PG
Reaksi: 
Assalamualaikum , n hye sume my readerz .. hurm, hari ni topik nya where im go 3days ago, sbenarnya.. Alin tak pergi pun ke kuching .. Alin sekeluarga balik kampung .. nak tahu sbbnyaa.. okay, Alin cita .. 


Hurm, pagi Khamis tu, kami sekeluarga memang dh packing sume brng dlm keta.. tp, before otw ke kch.. kami singgah ke Balai Polis ttmpat ayah Alin habis kerja .. then, mak dpt phone dari Maksu .. dia tnya ayah mana.. mak cakapla ayah ambil brng .. phone pun tertinggal .. sampai je ayah dlm keta.. terus mak bg phone kat ayah .. pastu dh habih je cakap2 .. phone pun diletak .. mak pun tanya, kenapa? apa cita .. maksu tak suruh cita kat mak.. tp, last2 ayh cakap gak yg suaminya accident .. Mak kejut .. waktu Alin sibuk bc novel dlm keta pun terkejut .. lepas tu cepat2 kami ke IPD nk check cita tu betul ke tidak .. smpai je kat IPD , orng tu cakap orng tu accident, ninggal .. Ya Allah, mak mengucap, kami adik-beradik lagilah .. so, kami sekeluarga cancel g kuching .. terus balik kmpung .. 
hurm, sampai sekarang Alin tak cayalah, rasa macam mimpi je, dh puas tampar diri sndri, tapi sakit yg ada .. huhu ,.. yg kesiannya tngok si kecil dua orang anak arwah, tak tau apa2, .. hurm, yg Alin cuma dpt buat berdoa, smoga arwah ditempatkan di tempa2 org yg beriman, AL-FATIHAH, .. amim .. kadang2, hati terasa gak nak nangis, tapi, kena coverline juga.. hurrm, rasa baru smalam je jumpa Arwah .. huhu .. =(


:: P/s : tersalah bhsa, maaf .. ::

2 ulasan on "3days ago I go where, huh??"

kintey3493 on 8 Oktober 2011 7:51 PG berkata...

inalillahiwainalillahirajiun..takziah dek,

Mish Alin Shcazyween on 8 Oktober 2011 7:58 PG berkata...

iya,kak .. terima kasih ,..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List