My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 30 September 2011

Surprising Bday Party ..


Halo my dear readers, lama dh tak update blog ni, asa2nya dh berbulan-bulan tak sentuh blog ni .. patut ler blog ni nmpak sunyi semacam, dh berhabuk sakan nmpak gaya blog ni hah ,.. Adess, hehe ..
Hurm,  hari ni kita nk share ngn korang abt hari ni .. Hari ni kita dpt surprise ler dari kawan , smbut bday prty yg ke2, w/pun sambutannya simple, but im epyy .. hehe .. tak sngka ler pulak kawan kita nk sanggup tempah cake skali lagi utk celebrate wif me.. hehe.. mana tak nya 1st celebration pas jogerthon kita kena balik, ikut family g cbu,.. urgent katanya,.. klu diikutkan ati tak mau sy ikut .. Tp, apakan daya, sy tidak dpt brbuat apa2 .. hehe .. mau see pixta yg diambil ?? .. jupp ..













Aha, de tngok pixta2 atas tu .. TOday bday Ema dgn Aniey, .. epy sgt ler dpt celebrate bday diorang ari nie,.. hehe .. smpaikan ada satu benda yg trlupa nk bagi ,.. Hadian drpd Farhana utk si Ema, oh God, mcm mana ler aku bole trlupa, Afehh,.. terpksa tnggu hari isnin bagi ya.. haha .. wokey ler stop cnie topix abt bday2.. haha .. C:

P/s:: Sekiranya de trsalah apa, im soee ..

Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

2 ulasan:

nursyarah shazleen

Eh , teringat pulak B'day party kawan buat kat sekolah . . Mesti best kan ?

Mish Alin Shcazyween

hehe, .. yalah .. mesti mish da moment kan ..

Catat Ulasan

Jumaat, 30 September 2011

Surprising Bday Party ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 8:29 PG
Reaksi: 
Halo my dear readers, lama dh tak update blog ni, asa2nya dh berbulan-bulan tak sentuh blog ni .. patut ler blog ni nmpak sunyi semacam, dh berhabuk sakan nmpak gaya blog ni hah ,.. Adess, hehe ..
Hurm,  hari ni kita nk share ngn korang abt hari ni .. Hari ni kita dpt surprise ler dari kawan , smbut bday prty yg ke2, w/pun sambutannya simple, but im epyy .. hehe .. tak sngka ler pulak kawan kita nk sanggup tempah cake skali lagi utk celebrate wif me.. hehe.. mana tak nya 1st celebration pas jogerthon kita kena balik, ikut family g cbu,.. urgent katanya,.. klu diikutkan ati tak mau sy ikut .. Tp, apakan daya, sy tidak dpt brbuat apa2 .. hehe .. mau see pixta yg diambil ?? .. jupp ..













Aha, de tngok pixta2 atas tu .. TOday bday Ema dgn Aniey, .. epy sgt ler dpt celebrate bday diorang ari nie,.. hehe .. smpaikan ada satu benda yg trlupa nk bagi ,.. Hadian drpd Farhana utk si Ema, oh God, mcm mana ler aku bole trlupa, Afehh,.. terpksa tnggu hari isnin bagi ya.. haha .. wokey ler stop cnie topix abt bday2.. haha .. C:

P/s:: Sekiranya de trsalah apa, im soee ..

2 ulasan on "Surprising Bday Party .."

nursyarah shazleen on 5 Oktober 2011 11:50 PTG berkata...

Eh , teringat pulak B'day party kawan buat kat sekolah . . Mesti best kan ?

Mish Alin Shcazyween on 16 November 2011 2:54 PG berkata...

hehe, .. yalah .. mesti mish da moment kan ..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List