My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Jumaat, 18 Februari 2011

New Diary ..


Hari ini aQu dapat buku diari baru .. hehe .. sebenarnya, buku diari tu dah lama dh ada kat aQu.. itu ayah bagi .. bab ayah cam tahu2 je aQu perlukan diari untuk tulis something .. lam blog ni.. not de real storiez.. ntuk suka2.. memang kyataannya, ada masa blog ni .. ya2.. sama macam kita tulis diari .. p, aQu tetap bersam-sama an diary.. huh, tanpa diari dunia aQu tak lengkap.. kan3 .. aQu terfikir gak.. klu diari takde an cpa aQu nak kongsi cerita.. klu aQu cdih.. marah.. cpa yg setia m'dgrnya.. kawan ?? .. tak sume kawan leh dengar masalah2 kita.. yg aQu tahu sekarang .. teman yang sentiasa setia an aQu adalah my diary .. tanpa diari jugak,.. novel aQu mesti dh sampai situ je.. no ideala katakan klu takde diari.. ..yA.. Mybe korang pikir.. aQu ni pelik ..mana tidaknya, orang kalau dh de masalah..mesti cerita an kawan=kawan..not like me..huh, pd aQu.. ehek, aQu bukannya percaya sangat an sume orang terutamanya dengan janji seseorang.. aQu ni jenis yg lebih suka pendamkan perasaan daripada kita  perlu bercerita an orang w/pun..klu kita cdih.. kita sendiri sakit..dan aQu jugak ialah seorang perempuan yg sentiasa hidup dengan dunia khayalannya.. menyendiri tanpa teman ..mencari seseorang yg boleh mengisi hari-harinya dengan gelak ketawa ..waa , banyak imaginasi nie..teman klu ada pun.. juz diari .. thnx diary ..

p/s : kalau de pe2.. juz komen, k..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Jumaat, 18 Februari 2011

New Diary ..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 1:02 PG
Reaksi: 
Hari ini aQu dapat buku diari baru .. hehe .. sebenarnya, buku diari tu dah lama dh ada kat aQu.. itu ayah bagi .. bab ayah cam tahu2 je aQu perlukan diari untuk tulis something .. lam blog ni.. not de real storiez.. ntuk suka2.. memang kyataannya, ada masa blog ni .. ya2.. sama macam kita tulis diari .. p, aQu tetap bersam-sama an diary.. huh, tanpa diari dunia aQu tak lengkap.. kan3 .. aQu terfikir gak.. klu diari takde an cpa aQu nak kongsi cerita.. klu aQu cdih.. marah.. cpa yg setia m'dgrnya.. kawan ?? .. tak sume kawan leh dengar masalah2 kita.. yg aQu tahu sekarang .. teman yang sentiasa setia an aQu adalah my diary .. tanpa diari jugak,.. novel aQu mesti dh sampai situ je.. no ideala katakan klu takde diari.. ..yA.. Mybe korang pikir.. aQu ni pelik ..mana tidaknya, orang kalau dh de masalah..mesti cerita an kawan=kawan..not like me..huh, pd aQu.. ehek, aQu bukannya percaya sangat an sume orang terutamanya dengan janji seseorang.. aQu ni jenis yg lebih suka pendamkan perasaan daripada kita  perlu bercerita an orang w/pun..klu kita cdih.. kita sendiri sakit..dan aQu jugak ialah seorang perempuan yg sentiasa hidup dengan dunia khayalannya.. menyendiri tanpa teman ..mencari seseorang yg boleh mengisi hari-harinya dengan gelak ketawa ..waa , banyak imaginasi nie..teman klu ada pun.. juz diari .. thnx diary ..

p/s : kalau de pe2.. juz komen, k..

0 ulasan on "New Diary .."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List