My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 22 Februari 2011

Hurm , juz write .. boring sebenarnya..


Hari nie.. nak cita ape ea??? .. ya,.. aQu tahu mahu cita apa..erm, kita nak tunjukkn satu pix yg diedit .. hehe .. saje je nak nak sharing2..kan3 ..hehe ..

Aha .. dah upload pun .. korang tengoklah ..ini pix2 yg aQu sendiri edit walaupun takla secantik mana edit tu .. buruk kan ..Itu, ada tengok pix yg diari kena conteng tak..?? itu bukan aQu yang conteng. p, tu kawan kita punya kerja.. dYe tu broken heart sangat an ex dye .. habis diari kita diconteng nya.. aQu ada gak tegur dye..p, hurm .. lantak dye la.. hehe .. asalkan dye tak mengganggu aQu ..
Pix yang satu lagi tu pulak ..pix hadiah .. p, hehe.. bukanla nak bagi orang sebenarnya.. k simpan.. lam tu da banyak memory yang besh sangat.. macam.. lagu "memory tercipta" la katakan..haha ..erm.. ada tengok origami tu tak.?? kita yang bwat sebenarnya.. ada banyak sebenarnya.. penat tangan kita buat.. cantik tau origami burung tu .. warna-warni ..Aaa.. kita plan nak beli botol yang dh diukir ngn cantik .. pastu nak bwat benda dari hasil tangan sendiri .. pastu .. kalau terfikir nak bagi an orang.. kita bagila benda tu..hehe .. kita dapat imagine..hadiah tu memang cantik..tak tahula..korang pk cantik ke tidak..hahah ..oklah,.. sampai cnie saja story..update2.. bye2..

p/s : hehe .. soe klu de tersalah bhasa ke?.. ape ke.. hehe..tulis untuk suka2.. =)
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 22 Februari 2011

Hurm , juz write .. boring sebenarnya..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 11:36 PTG
Reaksi: 
Hari nie.. nak cita ape ea??? .. ya,.. aQu tahu mahu cita apa..erm, kita nak tunjukkn satu pix yg diedit .. hehe .. saje je nak nak sharing2..kan3 ..hehe ..

Aha .. dah upload pun .. korang tengoklah ..ini pix2 yg aQu sendiri edit walaupun takla secantik mana edit tu .. buruk kan ..Itu, ada tengok pix yg diari kena conteng tak..?? itu bukan aQu yang conteng. p, tu kawan kita punya kerja.. dYe tu broken heart sangat an ex dye .. habis diari kita diconteng nya.. aQu ada gak tegur dye..p, hurm .. lantak dye la.. hehe .. asalkan dye tak mengganggu aQu ..
Pix yang satu lagi tu pulak ..pix hadiah .. p, hehe.. bukanla nak bagi orang sebenarnya.. k simpan.. lam tu da banyak memory yang besh sangat.. macam.. lagu "memory tercipta" la katakan..haha ..erm.. ada tengok origami tu tak.?? kita yang bwat sebenarnya.. ada banyak sebenarnya.. penat tangan kita buat.. cantik tau origami burung tu .. warna-warni ..Aaa.. kita plan nak beli botol yang dh diukir ngn cantik .. pastu nak bwat benda dari hasil tangan sendiri .. pastu .. kalau terfikir nak bagi an orang.. kita bagila benda tu..hehe .. kita dapat imagine..hadiah tu memang cantik..tak tahula..korang pk cantik ke tidak..hahah ..oklah,.. sampai cnie saja story..update2.. bye2..

p/s : hehe .. soe klu de tersalah bhasa ke?.. ape ke.. hehe..tulis untuk suka2.. =)

0 ulasan on "Hurm , juz write .. boring sebenarnya.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List