My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Khamis, 21 April 2011

Cita Baru !!


Halo my blog ?? .. Hye, my readerz yg setia .. now, Alin juz nak kongsi ataupun senang cita, nak update cita baru dalam blog ni .. Hurm, Korang nak tahu kan.. dulu dalam blog ni, Alin salu sedih, tapi, sekarang tidak lagi.. bole dikatakan dah bole move on la katakan .. haha.. tapi, belumla sampai 100% lagi .. erm, dalam lingkungan 50% camtu.. mybe .. dunno to .. Alin pun dah syukur sangat, epy dgn khidupan Alin sekarang .. tak penink sangat kepala ni .. just stress dgn exam je .. mana tidaknya, seminggu ke depan lagi nak exam ..So, sekarang ni Alin fokus ke situla.. korang nak tengok gambar yg menandakan Alin ni betul2 blajar ?? .. kejap, Alin upload ni hah .. Cewaah !! haha..


<-- Inilah dia nye picture orang study hard,.. haha.. juz tunjuk buku je.. hihi ..

Sekarang percaya kan @@ ?? ..

Erm, kalau bab nak couple2 .. chintan-chintun ni .. mybe, nanti2 la.. im not ready yet to fall in love again .. Dan, Alin harap.. buat masa sekarang Love tu janganla dtg kembali lagi buat masa ni .. Iya, tidak dinafikan, Alin maseh syg dgn Ex-bf Alin .. Tapi, memang mustahil la Alin dgn dia nak turn back .. ntah2, dia dah ada orang baru yang dh menggantikan postion Alin dalam hati dia tu .. but, its fine, Alin bole terima .. bukan jodoh Alin dgn dia kan ??.. Pada Alin, dia dh tak ada dlm hidup Alin .. klu jumpa pun nanti ,.. Alin akan kenalkan diri Alin yg baru dkat dia.. supaya dia tak akan bicara balik fasal kisah2 lama Alin dgn dia .. Alin cuma taknak ingat balik je .. pengalaman yg paling menyakitkan hati Alin .. dan Alin trauma .. So, Alin harap sgt dia tak akan muncul dlm hidup Alin ya .. bukan mksd nak kejam kat dia .. Tapi, mybe, ini yg terbaik .. kan .. dahla stop cita benda ni ..

p/s :: Lastly .. kalau da benda slh typing ke .. im sorry .. enjoy urself reading my blog ..
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Khamis, 21 April 2011

Cita Baru !!

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 9:39 PG
Reaksi: 
Halo my blog ?? .. Hye, my readerz yg setia .. now, Alin juz nak kongsi ataupun senang cita, nak update cita baru dalam blog ni .. Hurm, Korang nak tahu kan.. dulu dalam blog ni, Alin salu sedih, tapi, sekarang tidak lagi.. bole dikatakan dah bole move on la katakan .. haha.. tapi, belumla sampai 100% lagi .. erm, dalam lingkungan 50% camtu.. mybe .. dunno to .. Alin pun dah syukur sangat, epy dgn khidupan Alin sekarang .. tak penink sangat kepala ni .. just stress dgn exam je .. mana tidaknya, seminggu ke depan lagi nak exam ..So, sekarang ni Alin fokus ke situla.. korang nak tengok gambar yg menandakan Alin ni betul2 blajar ?? .. kejap, Alin upload ni hah .. Cewaah !! haha..


<-- Inilah dia nye picture orang study hard,.. haha.. juz tunjuk buku je.. hihi ..

Sekarang percaya kan @@ ?? ..

Erm, kalau bab nak couple2 .. chintan-chintun ni .. mybe, nanti2 la.. im not ready yet to fall in love again .. Dan, Alin harap.. buat masa sekarang Love tu janganla dtg kembali lagi buat masa ni .. Iya, tidak dinafikan, Alin maseh syg dgn Ex-bf Alin .. Tapi, memang mustahil la Alin dgn dia nak turn back .. ntah2, dia dah ada orang baru yang dh menggantikan postion Alin dalam hati dia tu .. but, its fine, Alin bole terima .. bukan jodoh Alin dgn dia kan ??.. Pada Alin, dia dh tak ada dlm hidup Alin .. klu jumpa pun nanti ,.. Alin akan kenalkan diri Alin yg baru dkat dia.. supaya dia tak akan bicara balik fasal kisah2 lama Alin dgn dia .. Alin cuma taknak ingat balik je .. pengalaman yg paling menyakitkan hati Alin .. dan Alin trauma .. So, Alin harap sgt dia tak akan muncul dlm hidup Alin ya .. bukan mksd nak kejam kat dia .. Tapi, mybe, ini yg terbaik .. kan .. dahla stop cita benda ni ..

p/s :: Lastly .. kalau da benda slh typing ke .. im sorry .. enjoy urself reading my blog ..

0 ulasan on "Cita Baru !!"

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List