My Name, hyee !

Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here Welcome to Miss Alin blog, hv fun here

MyWord

:: Jangan kata 'DONE FOLLOW' kalau belum follow ye, please BE HONEST and BE POLITE, TQ ::




Banner

Banner

Happiness is free

Happiness is free

My Question for my visitor

pollcode.com free polls
Blog saya pada mata readerz sume macam mana?
chanteQ cute besh happening oweyz look lonely boring juz only diary Whatever ..   

About Me

Foto Saya
Miss Duranni Alin
Ħʏɛ.. . Ѧαиʏ ρɛσρℓɛ cαℓℓ мɛ Δℓιи σя Ɯαωα. Ƭαρι, ƨαʏα тι∂ακ κιƨαн καℓαʋ κσяαиɢ ωαит тσ cαℓℓ мɛ ωнαт. ƨΔƳΔ ƨɛσяαиɢ ρɛяɛмρʋαи ʏαиɢ мιиαтκαи иσʌɛℓ.. Δ∂αℓαн ƨɛƨɛтɛиɢαн σяαиɢ мɛмαиɢɢιℓ ƨαʏα 'Ħαитʋ Иσʌɛℓ'..ʏɛ κɛ?..ɛн, мαиα-мαиα ℓα..καℓαʋ вσℓɛн, κσяαиɢ ωαит тσ иσω мɛ..ғσℓℓσω мɛ ιи вℓσɢɢɛя σκαʏ..
Lihat profil lengkap saya

Followers

Selasa, 11 Januari 2011

Aiya..penat..


Haiyaa..Hari nie..sangat penat wo..lepas gotong-royong an kwn, bukannya terus blit umat..p, terus jalan..merayap ke tmpat len..hihi.. p, walaupun penat..kenyataannya..memang besh giler ..haha.. Kite kena blaja mam aiskrim cornetto love royal strawberry.. yummy..!! waktu kita lagi sibuk an genx kite.. adala mamat nie..tiba2 je tegur kite..macam la kite knl an dia..haiya.. korang nak tahu..p, dia cakap.. "ntuk mexq xda ka?"..??.. Sy tyme tu juz diam je la..kaku.. habiz..kite bukanny knl dia pun..nasib la..kwn kite yang sorng tu..cakap an dia dengan slumbernye.. "soe..duit dh bish"..kite ape lagi..ketawa je la..ntahla..apsal nak ketawe ea..??..lawak sangat ke tyme tu.. muka laki tu terus malu tu..hahaha..lawak2.. ada lagi.. tyme kami jln tadi..ade ke patut om1 yg nak beli pyung tu..nak test payung tu bgush ke tidak??.. aiyoyo..dh la menghalang laluan kami.. kawan kite cakap lagi.."ape hal ka om1 ea bersamurai kat cia?".. sy ketawa je la ape yg kwn sy tu ckp..hahaha.. mcm2 je krenah orng tyme sy jln2 ptng tadi..ish3..k lah,..stop loxq..da hal..nanti story lagi..hehe..=)

p/s : macam biasa..soe klu de slh ejaan ketika sy mnaip ye..haha
Hye reader yg setia dan comel,sudi2 lah komen ya ..

0 ulasan:

Catat Ulasan

Selasa, 11 Januari 2011

Aiya..penat..

Dicatat oleh Miss Duranni Alin di 6:02 PG
Reaksi: 
Haiyaa..Hari nie..sangat penat wo..lepas gotong-royong an kwn, bukannya terus blit umat..p, terus jalan..merayap ke tmpat len..hihi.. p, walaupun penat..kenyataannya..memang besh giler ..haha.. Kite kena blaja mam aiskrim cornetto love royal strawberry.. yummy..!! waktu kita lagi sibuk an genx kite.. adala mamat nie..tiba2 je tegur kite..macam la kite knl an dia..haiya.. korang nak tahu..p, dia cakap.. "ntuk mexq xda ka?"..??.. Sy tyme tu juz diam je la..kaku.. habiz..kite bukanny knl dia pun..nasib la..kwn kite yang sorng tu..cakap an dia dengan slumbernye.. "soe..duit dh bish"..kite ape lagi..ketawa je la..ntahla..apsal nak ketawe ea..??..lawak sangat ke tyme tu.. muka laki tu terus malu tu..hahaha..lawak2.. ada lagi.. tyme kami jln tadi..ade ke patut om1 yg nak beli pyung tu..nak test payung tu bgush ke tidak??.. aiyoyo..dh la menghalang laluan kami.. kawan kite cakap lagi.."ape hal ka om1 ea bersamurai kat cia?".. sy ketawa je la ape yg kwn sy tu ckp..hahaha.. mcm2 je krenah orng tyme sy jln2 ptng tadi..ish3..k lah,..stop loxq..da hal..nanti story lagi..hehe..=)

p/s : macam biasa..soe klu de slh ejaan ketika sy mnaip ye..haha

0 ulasan on "Aiya..penat.."

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BliQbLink


MyCapturSymbol




Symbolise cursor

Welcome


My Blog List